Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов"- тема 3

  • 22 080
  • 372
# 165
Паралелките с разпределението на 8-те класове се обявяват на 14.09 (поне така беше миналата година). Родителска среща има в първите дни след 15.09, тази година след 17.09.
Виж целия пост
# 166
От колко часа е обявяването на паралелките?
Виж целия пост
# 167
На сайта миналата година са качени явно след 17 часа, защото pdf файловете са с индикация 17 часа и 8  минути  Mr. Green
На вратата на училището сигурно ги залепват малко по-рано.

Дойде си учебната година, моето момиче е готово, няма търпение да започват и да се запознаят. И тя се радва, че няма да има униформи, артистична натура е и не обича да я слагат в рамки. На първия учебен ден мислим да отидем, тя няма нищо против. Ще ни е последният, а и ще можем да повъздишаме с баща й носталгично, спомняйки си нашите години там. Ако разрешат децата, може и да ги снимаме, за да се намират след години във фото спомените.
Виж целия пост
# 168
Ама защо толкова късно обявяват разпределението? Доста време са имали да го изработят. Странно ми се струва!
Виж целия пост
# 169
А коя смяна са зайците ще обявят ли?
Виж целия пост
# 170
Зайците ще са и двете смени, класовете ще се разделят на две. Така че ... чакаме.
Виж целия пост
# 171
А двете Лайстунг паралелки в 9 клас в една смяна ли са?
Виж целия пост
# 172
А двете Лайстунг паралелки в 9 клас в една смяна ли са?
Всички 9-токласници са в една смяна.
Виж целия пост
# 173
Колко мили трепетни вълнения долавям предните постове......познати и отминали толкова бързо.....
В 9 клас вече се чустват много големи:)
Мисля, че обявявнето на списъците умишлено е толкова късно.
Пожелавам успех, здраве и една емоционално положителна учебна година на всички-зайци, попораснали зайци, бъдещи абитуриенти...., а и на нас.

п.п. Незнам дали тази година ще има борса за учебници, но на моята госпожица са в много добро състояние и ще ги продава /ако някой проявява интерес да ми пише на лични/.
Виж целия пост
# 174
От изнесения на сайта списък с учебници за 9 клас установих,че английският като втори език ще се изучава от ниво А1. Вярно е,че може някое дете да не е учило АЕ досега, но дори от обща култура, нет и музика децата вече са поне на А2. Определено съм изненадана. И в допълнение, лайстунг паралелките ще са с учебник за В2???
Виж целия пост
# 175
Назад коментирахме евентуална техническа грешка с това А1, но подозирам, че няма такава..До миналата година само 91 НЕГ и 164 ГПИЕ започваха английския от В1\В2 в 9 клас.Всички останали почваха от нулата.Затова сега хвърлих поглед на списъка на испанската.Ами и там е А1, значи отгоре е наложено уеднаквяване по новата система.Жалко, голямо губене на време ще е английският в масовия случай. Излиза така, че по-смислено е да се избере руски.
А лайстунг всъщност не е съвсем показател, за тях по немската система английският не се явява втори чужд след немския.
Виж целия пост
# 176
Това ще е пълно безумие. На отворените врати казаха, че започват от В1-2. Преценили сме си, че това ни устройва, сега - ново 20 Rolling Eyes
Всъщност, не знам защо се учудвам. МОН просто така ни изрИформираха, че...Satisfied След второто първо класиране, второто второ класиране, що пък да няма сега и второ първо ниво по езика...Надявам се, поне немския ще го започнат откъдето трябва...
Виж целия пост
# 177
Белинда, училището в случая няма вина..Години наред английският в него  почваше от някое В, независимо че другаде беше от А1.Сами едва ли са решили да го променят, ако не е грешка, то със сигурност е спуснато отгоре след 5-6-7 класиране.В гимназията има доста учители по английски заради именно дежирно преобладаващия  избор на езика  като втори.Такова положение вероятно ще доведе до отлив на желаещите да учат английски като втори език, което пък ще рефлектира върху преподавателите.А пък учителката по руски е само една.
ПП Питах в темата за испанската от любопитство, нали днес са имали родителска, и се втрещих от отговора.Решено било, почвало се с А1  в 9 клас и същото това елементарно ниво се покривало  в края на 10-ти. Директорката хич не била доволна..
Виж целия пост
# 178
Ясно...Ами, английския си остава с курсове тогава. В училище - руски. Той А1 го е учил в...не знам...трети клас?!
Виж целия пост
# 179
Руски, привет! Извините, руский, привет!
Девойката е в потрес, обаче предпочита руски пред английски за втори клас.
Утре ще се обадя да попитам, все пак...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия