Какво повече НЯМА да купя - тема 14

  • 81 038
  • 741
# 255
Продава се и кодирана хималайска сол.
Виж целия пост
# 256
А вие доколко сте сигурни, че тая сол ви я къртят от Хималаите, а не е  например украинска, боядисана.
Виж целия пост
# 257
Ами точно, не сме сигурни. ☺ То като се замисли човек има ли нещо сигурно? Освен ако не станеш свидетел, как едно нещо се приготвя, обработва и откъде се взима, друг сигурен начин има ли? Май не.
Виж целия пост
# 258
а, сигурни Wink някой скоро разправяше как водата му се е оцветила от хималайска сол Wink то с това потребление да сме изяли хималаите вече Wink аз започнах да редувам с морска и каменна. квот-таквоз....
Виж целия пост
# 259
Малко е трудно да се постигне масленост 4% при кравето кисело мляко, при условие, че суровината е с 3.6 …- 3.7%. Няма лошо във влагането на сухо мляко. Но Пели е права, поне да не го крият.
Тук не си права, има и суровина с масленост над 4. Друг е въпросът колко са производителите с такава Simple Smile.
Виж целия пост
# 260
Сирене "Елена" в зелена кутия.

Скрит текст:
Виж целия пост
# 261
Сирене "Елена" купувам, НО в метална кутия ! От другите има много фалшиви.
Виж целия пост
# 262
Втори пакет брашно на София мел купувам, който има зърнеста структура и не е качествен продукт.От този, който е за баници и сладкиши.Има ли някаква марка качествено брашно на пазара?
Виж целия пост
# 263
На София Мел, брашното по УС си е идеално всеки път. Но няма добавки, както това за сладкиши. Специализираните брашна са с добавки - набухвател, лимонена киселина и др. в зависимост от предназначението на брашното.
Виж целия пост
# 264
Явно са си развалили качеството София мел.Не мисля, че е от добавките.Дори и на външен вид не изглежда бяло.Купих го от Кауфланд, а там оборота е голям, така че не би трябвало да е останало отдавна.Още една стока от голям и популярен производител получава от мен "червен картон".Не смятам да им давам трети шанс.Дори и на всичките си приятелки ще споделя, за да ги предпазя от некачествената им продукция.
Виж целия пост
# 265
Всъщност качественото брашно изобщо не трябва да изглежда снежно бяло, а мръсно бяло. Избелват го хилядите химии в заводите.
Виж целия пост
# 266
аз и назад бях писала, София мел , ЕКСТРА ползвам от години, питки, козунаци, всичко с него правя и ми стават идеални
Виж целия пост
# 267
Всъщност качественото брашно изобщо не трябва да изглежда снежно бяло, а мръсно бяло. Избелват го хилядите химии в заводите.
Да, знам, че не трябва да е снежно бяло, но това сивееше.
Виж целия пост
# 268
аз и назад бях писала, София мел , ЕКСТРА ползвам от години, питки, козунаци, всичко с него правя и ми стават идеални

И аз така, не съм забелязала спад в качеството.
Виж целия пост
# 269
аз и назад бях писала, София мел , ЕКСТРА ползвам от години, питки, козунаци, всичко с него правя и ми стават идеални

И аз така, не съм забелязала спад в качеството.
И аз проблеми нямам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия