Кафяв ориз - какъв?

  • 7 403
  • 19
# 15
ок
благодаря  bouquet
Виж целия пост
# 16
Здравейте!
В тази връзка ми се случи така, че като си взех един стек кафяв ориз от Метро и след известно време, не много, в него започнаха да се развъждат едни червейчета и мухички и изхврълих целия стек.Така че сега ще се взема от тези другите, за които споменавате, но днес гледах в Метро един италиански, но много скъп 1кг. за 5,80лв.някъде и не взех, ще видя другите видове.Вие имали ли сте проблем с такива червейчета, има ли начин да не се появят и въобще защо са се появили? Thinking
Виж целия пост
# 17
Здравейте!
В тази връзка ми се случи така, че като си взех един стек кафяв ориз от Метро и след известно време, не много, в него започнаха да се развъждат едни червейчета и мухички и изхврълих целия стек.Така че сега ще се взема от тези другите, за които споменавате, но днес гледах в Метро един италиански, но много скъп 1кг. за 5,80лв.някъде и не взех, ще видя другите видове.Вие имали ли сте проблем с такива червейчета, има ли начин да не се появят и въобще защо са се появили? Thinking

Винаги и във всички зърнени храни се появяват червейчета щом застоят..........просто купувай малко количество и го изяждайте на време........Агриното е към 2,50 лв......но не килограма.......мисля, че половинка
Виж целия пост
# 18
Аз като бях на диета си бях взела някакъв кафяв ориз от Пикадили. За жалост не мога да го намеря в момента, за да ви кажа как се казваше, но беше някакъв специален, в картонена кутия, а вътре във вакумирана опаковка. Заради диетата обаче трябваше да го ям без подправки и беше ужасене, имаше вкус на чай.
Виж целия пост
# 19
Вчера купих и аз кафяв ориз Крина и понеже никога не съм готвила такъв, ме интересува освен предварителното киснене има ли други особености в приготвянето му? Може и рецептичка да метнете, мерси!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия