Паниран карфиол? Как?

  • 32 709
  • 22
# 15
Аз го накъсвам на розички и тогава варя 10-15 мин.Задължително е да остане твърд(тоест да не се развари).

Поднасям с доматен сос - пасирам буркан домати и варя докато се сгъсти много, добавям олио накрая, защото преди това доста пръска, добавям нарязан магданоз. Понякога слагам накрая преди да го изключа и 2-3 скилидки счукан чесън.
Виж целия пост
# 16
...Поднасям с доматен сос - пасирам буркан домати и варя докато се сгъсти много, добавям олио накрая, защото преди това доста пръска, добавям нарязан магданоз. Понякога слагам накрая преди да го изключа и 2-3 скилидки счукан чесън.

умирам за такъв сос, а все не ми се получава...  Confused
Виж целия пост
# 17
Аз го накъсвам на розички и тогава варя 10-15 мин.Задължително е да остане твърд(тоест да не се развари).
Панировката е яйце, галета и бира на гъста каша
Виж целия пост
# 18
Може ли малко хелп Praynig
С какво да гарнирам панираният карфиол?В смисъл нещо сосче или друго като гарнитура Thinking newsm78
Мнооооого ще съм ви благодарна  bouquet Hug

Момичетата са казали повечето неща, но и аз да добавя.
Сос 1:-кисело мляко, сметана, копър, сол, черен пипер ( може и чесън ако обичате)
СОс 2- зехтин, копър, орехи,лимонов сок

Гарнитура- всякаква прясна салата, но най-вече зелена салата е подходяща. Още - ориз със зеленчуци ( особено ако е със соев сос),печени цели картофи, задушени гъби и т.н.
Виж целия пост
# 19
 FlutterДосега не бях правила подобно нещо, но идейката е добра и още довечера ще опитам. Браво за въпроса newsm10
Виж целия пост
# 20
Аз също панирам често карфиол по стандартния начин. Но наскоро опитахме нещо много елементарно и вкусно. Ще го споделя с вас, въпреки че е малко извън темата.
Сварявам карфиола на розички и след като го изцедя го заливам със смес от пържена в масло галета. Много е вкусно.
Виж целия пост
# 21
Варя го цял на пара. След това на парченца, а в пането освен яйце, брашно и бира, слагам и сусам. Става много вкусно.
Виж целия пост
# 22
Понякога правя следната заливка на панирания карфиол:
кисело мляко+чесън и заливам с запържен червен пипер и олио , както на яйцата по панагюрски.  superuu
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия