За любителите на салати - тема 5

  • 70 379
  • 738
# 735
Белла е права за зелените подправки.
Мисля, че ако се сложи в  горчица, ще стане ферментация и ще се промени вкусът им.
Те за това в дресингите се слагат сухи подправки - вкл. сух лук и сух чесън. Пресните са непосредственна консумация и количеството трябва да е двойно, в сравнение ако се използват сухи.
Виж целия пост
# 736
Sve, страхотен дресинг беше това! Много ни хареса, макар да седя само 20-30 минути, вместо 24 часа. С утрешната ракийка пак сме на същата салата. 😃
Виж целия пост
# 737
Titina  но май наистина не съм права както казва Алис за орехите. В оцета май ще станат зле. Но не ми се пробва сега. Сетих се обаче, че съм виждала дресинг с цял стрък розмарин вътре, сушен, и съм виждала със сушени малки чушки. 
Lady Piggleston този сок желира , нали ? И аз обичам салатите с печени чушки като се желират .
Виж целия пост
# 738
Заповядайте в новата тема!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

X Реклама

Общи условия