защо ми се пресича застройката на супата

  • 15 713
  • 21
# 15
Яйцето го сварявам. Белтъка - изяждам  Mr. Green, а жълтъка го разбивам с киселото мляко и тогава прибавям към свалената от котлона супа. ....И нямам никакви проблеми... Laughing
Виж целия пост
# 16
Мен ме е учила свекървата и правя варена застройка и никога не се пресича.
А тя се прави така едно яйце се разбива с 1 лъжица брашно и 3 -4 лъжици кисело мляко , вари се докато заври и се сгъсти , а после сипвам от бульона на супата за да я разредя. Тайната е да не я връщаш /супата/ пак да ври. Успех Flutter
Виж целия пост
# 17
Сурова застройка се прави с кисело мляко и лъжичка лимон или оцет. Разбиват се в купичка, към тях се добавя малко от супата на тънка струя и се бърка (изършва се изравняване на температурите) и после сместа се връща  тенджерата при непрекъснато бъркане. Никога застроената супа не трябва да завира отново, защото се пресича.
Виж целия пост
# 18
Сурова застройка се прави с кисело мляко и лъжичка лимон или оцет. Разбиват се в купичка, към тях се добавя малко от супата на тънка струя и се бърка (изършва се изравняване на температурите) и после сместа се връща  тенджерата при непрекъснато бъркане. Никога застроената супа не трябва да завира отново, защото се пресича.
newsm10 и не се слага капак, а се оставя открита.
Виж целия пост
# 19
Варената застроика писана по горе и аз я правя и също съмдоволна и до сега не се пресичала дори при претопляне
Виж целия пост
# 20
за да не се пресича, като приготвиш сместа за застройката я затопляш на парна баня и после на тънка струйка и на слаб огън я прибавяш към супата. аз така знам Simple Smile
начини много все някой ще ти свърши работа Peace
Виж целия пост
# 21
Слагаи няколко капчици лимон в застройката!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия