Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Д-р Елиза Тюфекчиева от Майчин Дом - мнения за секцио

  • 1 227
  • 2
Здравейте, момичета!

Предстои ми раждане през м. май и най-вероятно ще бъде със секцио. В момента ходя на ЖК при д-р Елиза Тюфекчиева от Майчин дом. Знам, че е добър специалист и прави АГ-операции, но нямам никаква информация относно това дали прави секцио.

Ако има някоя от Вас, която разполага с информация или е раждала секцио при нея, моля нека сподели.

Много ви благодаря! Hug
Виж целия пост
# 1
Странно, че до сега не си говорила с нея по този въпрос. Да, прави секцио. Но за съжаление друго не знам, в смисъл за цени. Но ти така или иначе ходиш при нея на частно, така че я питай без притеснение. Иначе е страхотен човек и специалист.
Виж целия пост
# 2
Много ти благодаря, че ми отговори!

Аз имам от самата лекарка инфо, че прави планово секцио, но ми се щеше да събера странични мнения за нея. Не намерих много отзиви за нея. Тези, които намерих са само добри, но всички касаят практиката й в други видове АГ-операции, а не при раждания.

Ти имаш ли някакви лични впечатления от нея в областта на секцио-операции, т.к. не мога да открия никого, който да е раждал при нея по този начин?
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия