Замразени чушки

  • 1 736
  • 25
# 15
Пълня ги замръзнали и пека веднага. Peace
Така не се променя нито вкусът им , нито цветът.
Виж целия пост
# 16
Вадя ги от пакета, измивам ги със студена вода и направо пълня. Малко ми измръзват пръстите, но пък плънката пари  Mr. Green
Виж целия пост
# 17
Никога не съм ги попарвала, вадя ги 2-3часа по рано те се отпускат и готово Joy
Виж целия пост
# 18
Дори сега си мисля ,че имам еднин пакет замразени във фризера.
Ще взема да им направя една плънка и да ги изпека във фурната.

Тази плънка става ли?

Ориз
кубчета морков
царевица
кайма

Нещо друго пропускам ли Thinking
Виж целия пост
# 19
Дори сега си мисля ,че имам еднин пакет замразени във фризера.
Ще взема да им направя една плънка и да ги изпека във фурната.

Тази плънка става ли?

Ориз
кубчета морков
царевица
кайма

Нещо друго пропускам ли Thinking

може и малко подправки 
аз слагам  и целина корени
Виж целия пост
# 20
Чудя се  Thinking да взема да накълцам и пресен лук.
Дали ще стане ...как мислите newsm78
Виж целия пост
# 21
Чудя се  Thinking да взема да накълцам и пресен лук.
Дали ще стане ...как мислите newsm78

  да ще стане
Но само бялото на лука накълцай
защото инъче  зелената част става една лигава
  bouquet
Виж целия пост
# 22
И аз не ги попарвам - направо ги пълня с плънката и пека във фурна.
Виж целия пост
# 23
 Peace
Виж целия пост
# 24
Вадя ги от фризера,леко осолявам и пълня с плънка  Heart Eyes
Виж целия пост
# 25
Аз ги вадя и директно ги пълня с гореща плънка,така не ми мръзнат пръстите Winkа и съм си внушила,че така стават по вкусни Simple SmileНа всяка слагам капаче от картоф и варя в тенджерата  chef
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия