Пфуй, че жега...Петъчна

  • 1 789
  • 42
# 30
...вибратор, зарядно и батерии му е цаката - няма главоболие, няма студ, жега. Twisted Evil

Като знам мойта прахосмукачка как отказва да бръмчи в жегите  ooooh! Нищо чудно и вибраторът да откаже. Скатават се бе! Гадини!
Виж целия пост
# 31
еййй..това вече ще бъде удар под кръста Thinking
Виж целия пост
# 32
Буболина, ами ако и вечерта е жежко?
Ами няма да умра за една вечер без секс, цял живот това ме чака Whistling
Ако е толкова горещо, а нас нас много ни се иска, ще си духаме взаимно докато не се разхлади малко Peace
Виж целия пост
# 33
е, в жегата и аз понякога се дърпам...щото не обичам някой да залепва за мен...но секса е друго Mr. Green
Виж целия пост
# 34
Как така секс?! Вие не сте ли омъжени?!  ooooh!
Виж целия пост
# 35

ЖМЪЦА бе не разбра ли     newsm62
Виж целия пост
# 36
Аре,най-накрая няква секс тема у петъко....

Са... аз къкту съм са разлигондресила, размързелондрила и оканапила, ше викажа, или шпе випредложа, ена рицепта зъ кекс.кой кога иска да го бърка.....

Продукти:

2 яйца
млЕкО - на окО
миксер - единична бъркалка и добра, здрава купа за разбъркванйе
Захар
Брашно - бело, тип 500
Олио за намазванйе
бита сметана

Приготовление:

Пригответе работния плот. Почистете - измийте и по желание подсушете. Пригответе миксера, ако не е ползван отдавна - измийте и смажете с машинно мАсло. Купата е желателно да си е ваша, щото в чужда купа мое да стане сакатлък. Така. Поставете внимателно миксерас бърклаката в купата, раздвижете, за да прецените параметрите на движение,които бихте могли даизвършвате по време на кексоправенето. Чукнете чйцата, и не спирайте да бъркате. Сложете млякото от два различни източника, ако мое, ако не...здраве да е. Междувременно, ако бърканйето върви мъчно, заради предварително сложеното брашно, сложете олио. На воля. Хубаво да се разхлъзготи. Не спирайте да бъркате. За да се получи добра, хомогенна смес, е желателно да променяте степените на бъркане - слабо, по-бъро, силно,ударно, ако има такава функция и т.н. По някое време, насипете захарта, кристална. От време на време извършете кръговидвижения в купата - вервайте ми - по-добър става кекса. Пуфкав. Точно преди да свършите....да бъркате, спрете. Извадете миксера и бъркалката - оближете. Получената смес изсипете в тавичка, запечене. Печете на умерена фурна, около 9 месеца.

Да ви е слаТко.

  chef

 Mr. Green


Виж целия пост
# 37
Как така секс?! Вие не сте ли омъжени?!  ooooh!

Да не пропускаме, че скоро и ти ще бъдеш. Twisted Evil


А такъв кекс не искам, много памперси харчи Crossing Arms
Виж целия пост
# 38
ейййй, претенции па са Crossing Arms
Такова нещо не минава пред мен.
Виж целия пост
# 39
Как така секс?! Вие не сте ли омъжени?!  ooooh!

Да не пропускаме, че скоро и ти ще бъдеш. Twisted Evil


А такъв кекс не искам, много памперси харчи Crossing Arms

ми хубуу де... тури малко целуфан от готваркия и готоо... на мисрера... 
Виж целия пост
# 40
Аре,най-накрая няква секс тема у петъко....

Са... аз къкту съм са разлигондресила, размързелондрила и оканапила, ше викажа, или шпе випредложа, ена рицепта зъ кекс.кой кога иска да го бърка.....

Продукти:

2 яйца
млЕкО - на окО
миксер - единична бъркалка и добра, здрава купа за разбъркванйе
Захар
Брашно - бело, тип 500
Олио за намазванйе
бита сметана

Приготовление:

Пригответе работния плот. Почистете - измийте и по желание подсушете. Пригответе миксера, ако не е ползван отдавна - измийте и смажете с машинно мАсло. Купата е желателно да си е ваша, щото в чужда купа мое да стане сакатлък. Така. Поставете внимателно миксерас бърклаката в купата, раздвижете, за да прецените параметрите на движение,които бихте могли даизвършвате по време на кексоправенето. Чукнете чйцата, и не спирайте да бъркате. Сложете млякото от два различни източника, ако мое, ако не...здраве да е. Междувременно, ако бърканйето върви мъчно, заради предварително сложеното брашно, сложете олио. На воля. Хубаво да се разхлъзготи. Не спирайте да бъркате. За да се получи добра, хомогенна смес, е желателно да променяте степените на бъркане - слабо, по-бъро, силно,ударно, ако има такава функция и т.н. По някое време, насипете захарта, кристална. От време на време извършете кръговидвижения в купата - вервайте ми - по-добър става кекса. Пуфкав. Точно преди да свършите....да бъркате, спрете. Извадете миксера и бъркалката - оближете. Получената смес изсипете в тавичка, запечене. Печете на умерена фурна, около 9 месеца.

Да ви е слаТко.

  chef

 Mr. Green




A, не е кекс това! Stop
Кифлички са. Grinning
 
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=61036)

Виж целия пост
# 41
 Joy

квот доди Mr. Green
Виж целия пост
# 42
Мама на двама и с още една кифличка във фурната Simple Smile))

Сигурна ли си? Да не излезе още един хот-дог.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия