Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

официални детски тоалети

  • 3 066
  • 15
Къде мога да намеря? Трябва да са съвсем официални - костюмче за 4 год. момче и официална рокля за момиче на 2.5 год. Ще бъдем кумове на една сватба и такова е изискването на младоженците. Иска ми се също, ако може, да са на нормални цени, защото предполагам, че единственото им обличане ще е на въпросната сватба. Дали не дават някъде под наем?
Виж целия пост
# 1
В Лапен Хаус на Витошка съм виждала.......ама там май са доста скъпи Sad а под наем newsm78
Виж целия пост
# 2
За момъка не мога да помогна, но за девойката може и да измислим нещо. Колко е висока? Все ще й стане нещо от роклите на Габа Wink За кога ти трябват?
Виж целия пост
# 3
Има такива във Вис Виталис -Пловдив, а сигурно и в магазините, които зареждат от там.
Виж целия пост
# 4
Яни, около 90 см е девойката, а събитието е на 1 септември. Съвсем бях изключила за тази част с тоалетите... Ако имате нещо подходящо, ще ми е голямо облекчение. На Ния всички роклички са по-скоро ежедневни.

На бул. "Витоша" и аз съм го виждала магазина, ама там една блузка струва 100 лв., а костюмче сигурно ще е двойно и тройно. Шанс няма да ги дам, ако ще и да ми се разсърдят младежите. По-добре да ги изпият на медената седмица  Crazy

Пловдив ми е малко далече.

Уф, ще трябва да обикалям явно Tired
Виж целия пост
# 5
Ще прегледам роклите на Габица. Тя има няколко подарени, тип "сметанова торта" - нали за това говорим?
Трябва да потърся с къс ръкав, че през септември още ще е жега...

Виж целия пост
# 6
Веднага ти казвам!На сина ми му взех от там за танците...
Отивате в Илиенци-там има специален "щанд" с такива дрешки!
Влиза се не през централния вход,а откъм жк."Свобода".Тръгвате по централната алея и има завой надясно-завивате и пак вървите...от лявата страна ще видите детски игра4ки...после има магазин на фирма "Дино" и след нея е "Кой-е по-по-най" или нещо подобно...първото е за дрехи на едро,а до него е за едини4ни бройки! Не може да го сбъркате,защото е с огромна табела!
Виж целия пост
# 7
Яни, да, за това. Или за каквото и да е друго, което изглежда поне една идея по-тържествено от ежедневна рокля. Сватбата ще е привечер, може би ще стане и дълъг ръкав.

Pepeliashka, благодяря. Колкото и да недолюбвам въпросния пазар, щом си сигурна, че има такива дрехи там, ще се организирам да отида. Младежът ми явно е с броени дни по-млад от твоя, тъй че се надявам да намеря нещо подходящо.
Виж целия пост
# 8
Видях, че в сайта на Веланас има официални тоалети за момченца и девойки. Провери там.
Виж целия пост
# 9
В малкия ЦУМ на първия етаж също съм виждала дрешки от този тип. За костюмчета за момченца не съм сигурна - имаше някакви елечета, ризки.
Виж целия пост
# 10
На Веланас пише, че е в процес на разработка.

Малкият ЦУМ нали беше един голям магазин на Пиротска, близо до Халите? Хич ме няма по магазините Embarassed
Виж целия пост
# 11
Да. От Халите тръгваш по Пиротска. Магазина е в ляво не много далеч - може би не повече от 30-40м от пресечката която минава зад Халите. Нямам спомен обаче какво пише по витрините му, за да помогна повече  Embarassed
Виж целия пост
# 12
Мария в сайта няма ли телефони? Можеш да питаш. Както видях има намаление на другите стоки, може да са евтини дрешките. Успех, и аз като търсих беше голям ужас. Peace
Виж целия пост
# 13
В малкия ЦУМ на първия етаж също съм виждала дрешки от този тип. За костюмчета за момченца не съм сигурна - имаше някакви елечета, ризки.

Точно така, на първия етаж има за момиченца, а на втория етаж съм виждала и за момиченца и официални костюмчета за момченца. Купувала съм за моята девойка няколко пъти- около 30 лева рокличка. Бих услужила, но няма да ви стане, ние сме по-малки.
Това е магазина след първта пресечка (успоредна на Мария Луиза и минаваща точно зад Халите) от лявата страна. Не е веднага след пресечката, има 1-2 по-малки магазина, но този е голям двуетажен и няма как да се сбърка, нямам спомени какви надписи има по витрините отвън "базар" или "малък ЦУМ".
Виж целия пост
# 14
В малкия ЦУМ на втория етаж има и за момичета, и за момчета.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия