Пиле на сол

  • 3 265
  • 30
# 15
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174803.0
Виж целия пост
# 16
schr
В крайна сметка сготви ли пилето на сол?....ако си го направила-покожи снимчици да видим, пък и напиши коментара си за него.
Виж целия пост
# 17
Върху едра морска сол се пече, не е необходимо да се маже отвътре допълнително със солта! Peace
Виж целия пост
# 18
schr
В крайна сметка сготви ли пилето на сол?....ако си го направила-покожи снимчици да видим, пък и напиши коментара си за него.
В крайна сметка сготвих пилето на сол и ми се струва доста апетитно, но утре ще ви напиша коментарите на гостите ми. много лесно става а докато се печеше ми текаха лигите пред фурната Embarassed Laughing, но тежката дума е на гостите, така че търпение до утре. И си го напарвих със съвсем нормална сол!  bouquet Simple Smile
Виж целия пост
# 19
Радвам се, дано да са доволни гостите ти
Виж целия пост
# 20
Върху едра морска сол се пече, не е необходимо да се маже отвътре допълнително със солта! Peace

Peace точно така .
Виж целия пост
# 21
Аз го пека само върху едра сол.  Без нищо допълнително. Поема си колкото трябва сол и не се пресолява. Прави ми приятно впечетление, че ако остане месо, което рядко вече се случвау нас  Grinning, на другия ден пак си е вкусно. За разлика от печеното с бира или картофи бройлерче.
Виж целия пост
# 22
А тавата после лесно ли се измива , че едни познати ме наплашиха че падало голямо търкане от солта  #2gunfire
Виж целия пост
# 23
Измива се лесно, зависи от тавата...
Виж целия пост
# 24
Честно казано си мисля , че ако е върху нормална дребна готварска сол , ще стане солено , а едрата сол няма как да се попие, поне не толкова лесно

И аз така реших и затова снощи правих (за пръв път) върху морска сол. Пиленцето стана разкошно, не беше никак солено, даже досолявахме. Отгоре го намазахме с масълце и към края, когато беше почти готово, го наръсих с подправки. Не съм го обръщала в тавата, просто като почна да се запича отгоре го намалих, за да не изгори, а отдолу да остане сурово. Стана разкошно!  chef

Тавата като махнах пилето много лесно я остъргах, солта падна лесно, тя направо се отлепи на големи парчета. Реших обаче да я изстържа преди да е изстинала солта, че после няма махане сигурно. Нямах проблеми с миенето Naughty
Виж целия пост
# 25
  Момичета, ще вземете да ме накарате и аз да пробвам, само че с бутчета.
Виж целия пост
# 26
Пробвай! Става и с половино пиле, и с бутчета. И добър апетит!!!!!!!!! Laughing
А тавата много лесно се измива, ако сложиш алуминиево фолио и върху него насипеш солта.
Виж целия пост
# 27
Купих си тава с незалепващо покритие. Едва ли солта ще разяде покритието, а и ще се измие лесно
Виж целия пост
# 28
Направих го , честно казано не ми хареса , седи ми някак постно и сухо ! Тавата ми е нова с тефлоново покритие , още седи накисната да се стопи солта !На вид е хубаво , но го предпочитам с повече мазнинка или в плик !!!
Виж целия пост
# 29
Направих го , честно казано не ми хареса , седи ми някак постно и сухо ! Тавата ми е нова с тефлоново покритие , още седи накисната да се стопи солта !На вид е хубаво , но го предпочитам с повече мазнинка или в плик !!!
Различни хора=различни вкусове!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия