рецепти за сандвич-тостер

  • 37 471
  • 36
# 15
Стават и чудесни бутерки - режеш тестото на квадрати с големината на тостера и принципа е същия като на сандвичите - между двете парчета тесто пъхаш каквото ти душа иска  Grinning стават страхотни

Ей, това е голяма идея! Благодаря!  bouquet
Виж целия пост
# 16
Аз разбивам яйца със сирене,малко черен пипер.Наливам от сместа,колкото да се напълнят триъгълничетата и затварям.Стават вкусни и ефектни омлетчета.
Абе пробвах и аз така,но нищо не стана.
Цялата ми кухня снощи беше в яйца Sick
Направих сместта,налях я вътре-до ръбчето,затворих и зачаках.Първите бяха ок,но следващите,които сложих се пръснаха и изхвърчаха от тостера на всички страни.Страшна картинка бях Mr. Green
Кажи защо така ако имаш идея?На теб винаги ли ти се получават?Някаква тънкост има ли Wink
Виж целия пост
# 17
Интересни идеи ще се пробват.Аз си ги правя като ги намажа от външната страна с маргарин и вътре сложа нещо според вкуса ми-най-често кашкавал и някакъв колбас
Виж целия пост
# 18
Стават и чудесни бутерки - режеш тестото на квадрати с големината на тостера и принципа е същия като на сандвичите - между двете парчета тесто пъхаш каквото ти душа иска  Grinning стават страхотни

nadia, а успява ли да бухне тестото? Много ми се иска да го пробвам този вариант, но се опасявам че ще остане суровичко тестото  Confused т.е. няма достатъчно място при затворен тостер да бухнат и 2-те парчета тесто, или се лъжа?
Виж целия пост
# 19
Аз разбивам яйца със сирене,малко черен пипер.Наливам от сместа,колкото да се напълнят триъгълничетата и затварям.Стават вкусни и ефектни омлетчета.

Виж това не съм се сетила  doh
Иначе купувам от нарязания но квадратен хляб (че има нарязан но не квадратен).
Намазвам филийките задължително с маргарин, не ги режа, между тях каквото имам в къщи в момента - кашкавал, топено сирене, шунка, кренвирш и др.  eat
Виж целия пост
# 20
У дома ги обичаме така: мажа филийките с маргарин , слагам шунка или камчия и кашкавал . Като се изпекат слагам кетчуп , майонеза , краставица и домат  Peace
Виж целия пост
# 21
Отивам да си направя филийка... Crazy
Виж целия пост
# 22
аз си мажа  филийка с песто, отгоре кашкавал и резенче домат- затварям с другата филийка и опаа в тостера- следва eat
Виж целия пост
# 23
аз не ги режа на триъгълничета
намазвам ги с масло, за да станат по-хрупкави.
А вътре можеш всичко да сложиш
Аз слагам колбас , кашкавал и кисела краставичка, нарязана на тънки ивички. Става супер. Минава и за закуска , и понякога за вечеря набързо  Flutter
Виж целия пост
# 24
Крок мадам:

Филийки за тостер, шунка, рулце ананас от консерва, кашкавалчета за тостер.
Виж целия пост
# 25
Момичета това с намазването на масло от външната страна на филийката е интересно.Само да попитам не пуши ли и не се ли разтича в тостера. newsm78
Виж целия пост
# 26
аз не ги режа на триъгълничета
намазвам ги с масло, за да станат по-хрупкави.
А вътре можеш всичко да сложиш
Аз слагам колбас , кашкавал и кисела краставичка, нарязана на тънки ивички. Става супер. Минава и за закуска , и понякога за вечеря набързо  Flutter

Сорри за спама  ама аз ако сложа филийка за вечеря...ще ме разпердушинят направо  Crazy
Ама аз съм си виновна  Thinking /по-скоро форума Mr. Green/ то не бяха торти, то не бяха лазани...
 Sick
Виж целия пост
# 27
Момичета това с намазването на масло от външната страна на филийката е интересно.Само да попитам не пуши ли и не се ли разтича в тостера. newsm78

Не, действай смело  Wink  Много приятни стават така.

Стават и чудесни бутерки - режеш тестото на квадрати с големината на тостера и принципа е същия като на сандвичите - между двете парчета тесто пъхаш каквото ти душа иска  Grinning стават страхотни

nadia, а успява ли да бухне тестото? Много ми се иска да го пробвам този вариант, но се опасявам че ще остане суровичко тестото  Confused т.е. няма достатъчно място при затворен тостер да бухнат и 2-те парчета тесто, или се лъжа?

Аз пак да питам, ако и някой друг е пробвал с бутер тесто, какъв е резултата?
Виж целия пост
# 28
Цитат
Стават и чудесни бутерки - режеш тестото на квадрати с големината на тостера и принципа е същия като на сандвичите - между двете парчета тесто пъхаш каквото ти душа иска  Grinning стават страхотни

nadia, а успява ли да бухне тестото? Много ми се иска да го пробвам този вариант, но се опасявам че ще остане суровичко тестото  Confused т.е. няма достатъчно място при затворен тостер да бухнат и 2-те парчета тесто, или се лъжа?

Аз пак да питам, ако и някой друг е пробвал с бутер тесто, какъв е резултата?
Аз ги направих- ето ги
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=170946&photo=20
Направих ги със салам,но ще пробвам и с кашкавал и сиренце.Изпекоха се добре и бухнаха
Благодаря за идеята  bouquet
Виж целия пост
# 29
vnd,а вътре не останаха ли сурови?Или така ми се вижда на снимката?

И аз питах за омлета в тостера,ама никой не ми отговаря Rolling Eyes
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия