Коледна пита "Роза"

  • 75 956
  • 137
# 15
брее, какви майстори има само в този форум!  chef
Виж целия пост
# 16
 Ето я моята питка:

КЛИК
 Blush

Виж целия пост
# 17
Ето я моята питка:

КЛИК
 Blush


Браво   bouquet страхотна е на вид, значи и на вкус м..мммм eat
Виж целия пост
# 18
Супер изглежда! Задължително ще пробвам .
Виж целия пост
# 19
Ох, красота!!! А колко време се пече и на колко градуса??
Виж целия пост
# 20
Ох, красота!!! А колко време се пече и на колко градуса??

Моята питка я пекох на 150 градуса на долен реотан с вентилатор - 10 минути и после още 40 минути на 150-160 градуса на горен и долен реотан с вентилатор.
Фурната предваритено трябва да е загрята.
Виж целия пост
# 21
pepika , много ти благодаря. Моята фурна е обикновена и няма вентилатор и все ми се струва, че нещата ми прегарят отдолу. Не знам как да го избегна този проблем.
Виж целия пост
# 22
Това е последната пита, която направих. Идеята за украсата е от форума.
http://www.bgphoto.net/photos/698/o633310626537500000.jpg
Виж целия пост
# 23
Моята фурна е обикновена и няма вентилатор и все ми се струва, че нещата ми прегарят отдолу. Не знам как да го избегна този проблем.

Моята има вентилатор, пекох я на 160 градуса.
На майка ми фурната нямаше вентилатор. Печеше първо само на долен реотан, за да се надигне, после включваше и горния за да се  опече и отгоре. Дано някой друг се включи с мнение, за да не те подведа без да искам. Rolling Eyes
Виж целия пост
# 24
Едно въпросче от пишман готвачка - как правите различните парчета? Blush Дано да разберете въпроса ми, че аз много не си го разбирам де така зададен Crazy
Виж целия пост
# 25
Ако въпроса е как стават малки и големи- ами не мога да ги отрежа еднакви триъгълниците... Blush
Виж целия пост
# 26
Питката е превъзходна!
Благодаря!  bouquet
Виж целия пост
# 27
           Досега не съм месила тесто. Въпросът ми  е: може ли да се омеси такова тесто в кухненски робот. Искам да направя питка за Коледа и тази ми грабна сърцето.  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 28
Едно въпросче от пишман готвачка - как правите различните парчета? Blush Дано да разберете въпроса ми, че аз много не си го разбирам де така зададен Crazy
Зависи как съм ги наблъскала Joy
pepika , много ти благодаря. Моята фурна е обикновена и няма вентилатор и все ми се струва, че нещата ми прегарят отдолу. Не знам как да го избегна този проблем.
Преди в обикновената фурна я пусках на 50 градуса държа я вътре около 20 минути и после я увеличавам на 160 градуса .Като видя, че се зачервява отгоре, слагам фолио, докато се изпече напълно.
Дано съм ви била полезна момичета Blush
Виж целия пост
# 29
Въпроса ми беше как правите отделните питчици такива завъртяни Mr. Green
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия