Плодова пита?

  • 3 980
  • 18
# 15
Момичета, чакам отзиви ако някой се престраши да я направи, за да подготвям продуктите, че не ми се ще да разхищавам толкоз продукти ако не стане хубава в домашни условия.
Лабрекс,   bouquet
Виж целия пост
# 16
аз скоро правих торта за детски РД и исках да я направя така с плодовете отгоре като тази,но не стана потопих ги ,даже ги залях с желатин,но пак потъмняха.Дали има нещо специално,което се разбира под *разбъркване с желатин*?
Виж целия пост
# 17
аз скоро правих торта за детски РД и исках да я направя така с плодовете отгоре като тази,но не стана потопих ги ,даже ги залях с желатин,но пак потъмняха.Дали има нещо специално,което се разбира под *разбъркване с желатин*?

янамед, ти ме хвърли в размисъл..........Никога не са ми потъмнявали плодовете с желатин, а лятно време правя доста такива торти. Да не би преди да ги потопиш в желатина още да са потъмняли, т.е. да си ги подържала повече време нарязани newsm78. Аз в повечето случаи не ги и топя, а ги намазвам с една четка, колкото да ги запазя, пък и стават едни такива по-лъскави. Освен това бързо се изяждат тортите, може би ако постоят повече и желатинът да не помага......не мога да измисля причина, дано се включи някой по-знаещ. Досега си мислех, че точно той предпазва от потъмняване.
Виж целия пост
# 18
сигурно желатина не съм направила добре,защото го разбих/ както е описано уж,дори по-малко вода сложих/ нарязах плодовете и ги потопих,но той някак си се плъзгаше по тях, и затова допълнително ги полях с разтвора,дали не трябва по-гъст да го направя newsm78
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия