Крем карамел?

  • 1 925
  • 21
# 15
А като е горещо млякото няма ли да се пресекат яйцата?
Виж целия пост
# 16
не,правилото е винаги млякото да се добавя към сместа,а не обратното.
никога не ми се е пресичало,и в други рецепти-също.
а,и млякото се сипва на тънка струйка и непрекъснато да се бърка
Виж целия пост
# 17
Благодаря за уточнението, аз май точно на обратното правя Grinning

Виж целия пост
# 18
 Hug
Виж целия пост
# 19
Аз пък го правя с
3 яйца
1 кутия кондензирано мляко
после кутията напълнена с прясно мляко
ванилия Peace
А от колко грама е кондензираното мляко?
Виж целия пост
# 20
Аз го правя така:

1 л.пр. мляко
7 яйца
1 ч.ч. захар
2 ванилии

 Затоплям леко млякото със захарта, докато се разтопи. Яйцата разбивам и добавям към млякото. Карамелизирам по 1 с. л. захар във всяка шоличка и изсипвам от сместа. Пече се на водна баня на по-нисък градус. А майка ми го вареше на котлона и определено ставаше по-вкусно, но и по-бавно.
Виж целия пост
# 21
Момичета,благодаря ви!Още сега ще направя Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия