Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Спалня - от кои магазини или фирми за мебели сте доволни???

  • 925
  • 7
Момичета бях тръгнала към магазин Лабиринт, но прочетох не дотам добри мнения за тях по отношение на сроковете за доставка. От къде сте си пазарували вие и доволни ли сте от обслужването.
Мислех и Деница в Младост да посетя или съвсем вече в грешна посока мисля newsm78. В голяма чуденка съм newsm78. Става дума за София
Виж целия пост
# 1
Аз пазарувам винаги спонтанно и набързо. Така и не съм правила проучване на пазара. Отидох в "Наш дом Симеонов" и просто поръчах. Доставиха я навреме. Платих си, за да ми я монтират и да ми тече гаранция, взех си гаранционна карта за две години (натъртвам на това, защото първоначално не ми дадоха гаранционна карта, но се заинатих и получих такава) . Да чукам на дърво нямам оплаквания досега, но пък сме я ползвали само 7-8 месеца.
Виж целия пост
# 2
Ако си си харесала нещо в Лабиринт, виж дали го има в сайта на мебели Явор и си го поръчай от там. По името на спалнята ще се ориентираш. Болшинството от мебелите там ги има в Явор и то на доста по-ниска цена с безплатна доставка (само за холната маса ще кажа, че там е 360лв, а аз я взех за 260, секцията е 925, а в Явор е 745)
Аз така направих и съм супер доволна от доставката..поръчах в неделя, в понеделник сутринта ми се обадиха да потвърдя поръчката и във вторник в 10ч поръчката беше при мен.

Но не съм поръчвала спалня. Спалнята ми е по проект и зпълнение на Скабрин. За съжаление стандартна спалня не ни вършеше работа.
Виж целия пост
# 3
Нашата я харесахме в АИКО - полска е, те я доставиха даже малко по-рано от уговорения час, сглобявахме сами.
Виж целия пост
# 4
Ако си си харесала нещо в Лабиринт, виж дали го има в сайта на мебели Явор и си го поръчай от там.

Мерси Hugи аз това го забелязах. Даже май си харесах доста неща Heart Eyes, но нещо не виждам магазини в София, явно от Лабиринт ще гледам а от Явор ще поръчвам. А доставката до София безплатна ли е newsm78
Отидох в "Наш дом Симеонов" и просто поръчах. Доставиха я навреме.
Сега ще разгледам и техните неща. Мерси Hug
Нашата я харесахме в АИКО
И на тях ще хвърля поглед. Точно коректната доставка ме интересува. Не ми се чака примерно 30 дни.
Виж целия пост
# 5
Ами нашата я имаше на склад и затова я докараха същата седмица. Ако искахме да е друг цвят, трябваше да чакаме поръчка от Полша, може би тогава е по-вероятно да ти вържат тенекия...
Виж целия пост
# 6
Да, за повечето мебели (да не казвам всички) доставката е безплатна. То си пише под всеки продукт.

И болшинството полски мебели се предлагат  от мебели Явор Peace

Лично аз съм много доволна от качеството на полските мебели (май писах и в другата тема). Всичко е изпипано, лесно се сглобяват, абе доволна съм.
Виж целия пост
# 7
Нашата е по поръчка - супер спалничка си имаме- ура, ура, ура!  newsm44 newsm44 newsm44
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия