bopsi, днес гледах в една от книжките, поредица на БонАпети, които са за различни национални кухни, и по-точно в тази за тайландската кухня, имаше един сладкиш, с много интересен крем...малко като домашния млечен, но се добавяше и желатин, разтворен в лимонов сок...не, сок от лайм...но после сладкиша се печеше за около 7-8 минути, понеже се покриваше с белтъчена глазура...ако искаш, мога да ти го напиша утре след 13.00ч, като сложа малкия да спи. А, да, с кокосово мляко...Но мисля, че тези неща в Пикадили, да речем, могат да се намерят...
Много ми се иска да го пробвам, но не искам да правя торти само за домашно изяждане, опитвам се да ограничавам сладкото като традиция удома, ама така ме заразихте, че сега се чудя на кого да направя подарък, само и само да пробвам и пробвам...