Картофи с розмарин и чесън

  • 10 942
  • 47
# 15
Имам подобна рецепта за картофи, само че с мащерка  Wink
Виж целия пост
# 16
И аз ще ги пробвам! Звучи ми лесно и вкуснооо!  bouquet
Виж целия пост
# 17
А чесъна не вили мирише някак ... странно лошо като се изпече? То вече не мирише на чесън, а на нещо много неприятно ...
Как е при вас?
Виж целия пост
# 18
розмарина ми е пресен и слагам един стрък

заедно със стеблото ли?  Embarassed
не без него,само листенцата,макар че никак не ми изглеждат като листенца Joy newsm78 Joy
Виж целия пост
# 19
Най - накрая тази вечер ги спретнахме като гарнитура на едно пиленце на грил. Ето ги :



Сложих някъде към 2 суп. лъжици зехтин да покрие дъното на тавичката, изсипах картофите вътре, посолих ги и отгоре сложих розмарина, 2 големи скилидки чесън разполовени на две , и поръсих с галета.
По - вкусни и хрупкави картофки не бяхме яли   bouquet
Виж целия пост
# 20
Много вкусно изглеждат, но да попитам никаква вода ли не се слага Embarassed
Виж целия пост
# 21
Много вкусно изглеждат, но да попитам никаква вода ли не се слага Embarassed

Да, наистина  Thinking Няма ли да загорят?
Виж целия пост
# 22
Много вкусно изглеждат, но да попитам никаква вода ли не се слага Embarassed

Не, само зехтин да покрие дъното, но аз сложих две пълни супени лъжици и после  с пръсти размазах хубаво за да отиде навсякъде.
Фурната не трябва да е много силна. Първо на 200 за около 10 -15 мин и после намалих на 180 за още около 20 мин.
Като са хванали златиста коричка отдолу махаш от фурната и разбъркваш след около 10 мин да изстинат малко.
Виж целия пост
# 23
Много вкусно изглеждат, но да попитам никаква вода ли не се слага Embarassed

Не, само зехтин да покрие дъното, но аз сложих две пълни супени лъжици и после  с пръсти размазах хубаво за да отиде навсякъде.
Фурната не трябва да е много силна. Първо на 200 за около 10 -15 мин и после намалих на 180 за още около 20 мин.
Като са хванали златиста коричка отдолу махаш от фурната и разбъркваш след около 10 мин да изстинат малко.

Благодаря Миличка, много точн обяснение. Довечера  и аз ще пробвам  bouquet
Виж целия пост
# 24
А печеният чесън не прегаря ли?
Виж целия пост
# 25
А печеният чесън не прегаря ли?

Не, той е върху картофите, после след като са готови се маха  Peaceсамо за аромат
Виж целия пост
# 26
Аха, ще ги пробвам и аз значи. Само това ми е проблемът, че когато се запече чесън, започва да мирише особено, губи неговият си аромат и придобива един такъв силен и остър ...
Ще пробвам на малко количество да видим какво ще стане.
Мерси за съвета   bouquet
Виж целия пост
# 27
Аха, ще ги пробвам и аз значи. Само това ми е проблемът, че когато се запече чесън, започва да мирише особено, губи неговият си аромат и придобива един такъв силен и остър ...
Ще пробвам на малко количество да видим какво ще стане.
Мерси за съвета   bouquet

Мирише неприятно само докато се пекат картофките, но пък после са ммммм Heart Eyes.
Виж целия пост
# 28
Аха, ще ги пробвам и аз значи. Само това ми е проблемът, че когато се запече чесън, започва да мирише особено, губи неговият си аромат и придобива един такъв силен и остър ...
Ще пробвам на малко количество да видим какво ще стане.
Мерси за съвета   bouquet

Мирише неприятно само докато се пекат картофките, но пък после са ммммм Heart Eyes.

А, ок  Heart Eyes За довечера ще ги направя Blush
Виж целия пост
# 29
Аз лично като по-мързеливичка, си слагам чесън на прах. Става фантастично Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия