Катми по родопски

  • 18 423
  • 17
# 15
Е, аз не успях да ги направя.Уж следвах точно инструкциите на dion, но не се получиха.Отвътре ми се струва, че оставаха тестени.След това, докато изпека 4-5 катми, сместа в купата ми още се надигна и промени консистенцията си.И като изсипах един черпак в тигана, веднага стана на мехури, все едно кипеше.Накрая посгъстих сместа с още малко брашно и я изпекох в тава във фурната.Не знам къде сбърках при изпълнението на рецептата.
Виж целия пост
# 16
Да марутник им казват, правят се с кисело мляко и сода за хляб.

Точно такава е рецептата - кисело мляко и сода Peace Само, че после пишеше да се остави да втаса 30мин. и аз се зачудих дали маята не е изпусната Blush
Виж целия пост
# 17
Е, аз не успях да ги направя.Уж следвах точно инструкциите на dion, но не се получиха.Отвътре ми се струва, че оставаха тестени.След това, докато изпека 4-5 катми, сместа в купата ми още се надигна и промени консистенцията си.И като изсипах един черпак в тигана, веднага стана на мехури, все едно кипеше.Накрая посгъстих сместа с още малко брашно и я изпекох в тава във фурната.Не знам къде сбърках при изпълнението на рецептата.

При мен се получи същото. Аз ги доопекох на тигана , но вътре си бяха тестени , отвън мазни и не се одобриха.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия