Страхотен Хляб с домати и маслини

  • 20 162
  • 161
# 15
хлябът не се ли размеква от доматчетата на другия ден?
или не го оставяте до другия ден? Laughing

притеснява ме фактът, че доматчетата са доста воднисти.
евентуално бих сложила сушени  newsm78
Виж целия пост
# 16
по въпроса с маята и аз да попитам, че утре мисля да пробвам този хляб, има пакетчета по 7 гр. и по 11 гр. , от кое да сложа

Аз сложих пакетче от 11 гр.

asyalein
, не остава за следващия ден, та не мога да кажа. Не вярвам да се овлажни кой знае колко, защото при печенето все пак се изсушават, но не гарантирам де. Аз не харесвам сушени домати, но сигурно ще стане вкусно пак Simple Smile. Обаче на този хляб определен чарът му е в комбинацията от пресни домати, маслини и тесто.
Виж целия пост
# 17
Моят хляб вече е готов  Mr. Green
Пробвах го - страшна вкусотия.

Благодаря за рецептата, Умбре!
Виж целия пост
# 18
Ще го пробвам, обаче в машинката Peace
Виж целия пост
# 19
Моят хляб вече е готов  Mr. Green
Пробвах го - страшна вкусотия.

Благодаря за рецептата, Умбре!

Много се радвам, че ти е харесал, Марче! Simple Smile
Виж целия пост
# 20
мани...меко казано ми хареса
не можах да се спра, направо тежко ми стана  Mr. Green
Виж целия пост
# 21
 Joy

Сега е моментът да покажеш снимка!
Виж целия пост
# 22
Изглежда страхотен   bouquet
Виж целия пост
# 23
Малейййййййй Умбра, видиш ли го Марчето какво е - седи, плюска си там, потрива ръце, влязла с трохи по ръцете и около устата тук да ни дразни, а една снимка не сложила Crossing Arms Яде ли яде. А ние тук да зяпаме Naughty Ти поне снимка ни сложи, а тя - и това не ще да сподели с нас, така му се е нахвърлила и го е отнесла, като... как беше ... куцо пиле домат от хлебче с домат Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Марче, браво че си се спретнала да го направиш, а аз само прескачам за секунда тук да не пропусна готварския, иначе не ме пуска треската за кандидатстване след 7ми клас, та не ми остава време за месене от смятане на точки от теста. Laughing Laughing Laughing
Виж целия пост
# 24
С удоволостиве бих сложила снима, но просто няма как да я прехвърля на компютъра в този момент Simple Smile
Пък и половината замина  Laughing

Дерзайте, няма да съжалявате!  Simple Smile

П.С. Внимавайте с повечето сол, аз сложих 1 с.л., а и маслините ми бяха солени...та определено беше доста соленко.
Виж целия пост
# 25
Ами вместо да продължаваш да ни дразниш, да беше намерила някой кабел, щом няма къде да я пъхнеш тая карта памет Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Надявам се имаш чувство за хумор, казвам го най-добронамерено, но понеже няма как да ме видиш колко съм се ухилила, току виж решиш, че съм няква злобара. Peace
Виж целия пост
# 26
Umbra, невероятно изглежда този хляб, направо шедьовър!  bouquet

Казваш, че си сложила малко типово брашно, а дали ще стане само с такова? Или пък пълнозърнесто?  newsm78
Виж целия пост
# 27
Изглежда страхотно!!!!

А дали ще стане с ръжено брашно?
Виж целия пост
# 28
Krishce, много ме разсмя, как се спотайва Марчето  Laughing Знам аз, че ще ни сложи снимка тя, като му дойде времето.

За брашната - според мен става с всякакво брашно (типово, пълнозърнесто, ръжено), но не бих заменила изцяло бялото, само на половина. Така хлябът има по-богат вкус, когато има два вида брашна, а и става по-пухкав според мен Simple Smile. Но ако някой пробва само с един вид тъмно и се получи хубаво, да докладва после!
Виж целия пост
# 29
Пак аз  Mr. Green - сега се видях с баща ми, той си призна, че бил скрил едно парченце от хляба и днес си го изял тайно - каза, че бил още по-чудесен, нито изсъхнал, нито овлажнен от доматите. Та явно може спокойно да престои ден-два-три.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия