Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 7-ма тема

  • 40 535
  • 284
# 75
aleks_s,
аз ползвам фета, която е малко по-твърда от нашето сирене и за жалост при термична обработка се разтича Confused
но пък се реже без да се троши  Wink

режа сиренето на парчета и всяко овалвам добре в леко разбит белтък.
после овалвам в сусама/смлените ядки и оставям на хартия или фолио белтъкът да изсъхне (половин до 1 час)
после пържа в много добре загрято олио за кратко.
колкото ядките да се запържат...
по този начин (само с белтък) много малко от ядките падат  Peace

днес ми беше по-трудно да обърна по-големите парчета.
с по-малките ставаше по-лесно  Confused
а и котлонът не беше много силен и сиренето тръгна да се разтича преди сусамът да се е запържил ooooh!
ама накрая стана много вкусно Party

Виж целия пост
# 76
Момичета, здравейте!
От доста време се възхищавам на всичко което приготвяте и аранжирате!Моите най-искрени адмирации за всички Вас!  bouquet
Тази вечер нещо ми е дошла музата и реших и аз да се включа с нещичко към тази красива темичка Hug
Пепчо, бързо оздравяване ти пожелавам и очакваме вкусните ти предложения!
Берина, и на теб  bouquet
Салатка от домати
Предястие с патладжан и червени чушки


Пиле "Салтимбока"


Хубава вечер желая на всички!
Виж целия пост
# 77
Мммм много вкусно изглежда,може ли рецептата   bouquet
Виж целия пост
# 78
За закуска - "джобчета" с кашкавал

Виж целия пост
# 79
За закуска - "джобчета" с кашкавал


май закуската у нас и вас е на почит  Laughing Laughing

аз  бях изправена пред сложната дилема дали да си спретна едни чебуреки тази сутрин или не, но корема ми напомни за себе си и се  отказах  Embarassed Та сега чедото като се наспи ще си направи принцеси с кайма  Wink
Виж целия пост
# 80

май закуската у нас и вас е на почит  Laughing Laughing


Водим се от принципа, че е страшно здравословно да се закусва!  Grinning А за джобчетата аз се сетих, много отдавна не бях ги правила.
Виж целия пост
# 81
Мммм много вкусно изглежда,може ли рецептата   bouquet

denitsa23, благодаря! bouquet
Заповядай рецептата- пиле "Салтимбока"
Виж целия пост
# 82
esy, беконът не пада ли при пърженето? Thinking
Виж целия пост
# 83
esy, беконът не пада ли при пърженето? Thinking
При мен не е паднал, то се вижда PeaceПърво се пече от към бекона-слепва за сиренцето като се разтопи, после със шпатула обръщаме и всичко е ок Wink
Виж целия пост
# 84

Пепчо, бързо оздравяване ти пожелавам и очакваме вкусните ти предложения!

мерси, Кеми   bouquet от следващата седмица ще готвя

За днес закуска - странджанки



Водим се от принципа, че е страшно здравословно да се закусва!  Grinning А за джобчетата аз се сетих, много отдавна не бях ги правила.

по първа точка 100% съгласна, а джобчетата ние ги обожаваме (само дето и и шунка добавям при кашкавала)
Виж целия пост
# 85

...слепва за сиренцето като се разтопи,....

 doh
...Май имам нужда от още едно кафе... Confused

Благодаря!  bouquet
Виж целия пост
# 86
Ей това е  от вчера днес още е в производство.
банички: зеленчукова супа: салатка: десерт: дояждаме това руло:
Виж целия пост
# 87

Водим се от принципа, че е страшно здравословно да се закусва!  Grinning А за джобчетата аз се сетих, много отдавна не бях ги правила.

по първа точка 100% съгласна, а джобчетата ние ги обожаваме (само дето и и шунка добавям при кашкавала)

Само дето у нас не налитаме на здравословното мюсли............ Embarassed  Аз от време на време, ама като правя чебуреки, принцеси, джобчета, мекички и подобни, как да хвана купичка с мюсли? Sad
Виж целия пост
# 88
отчет за вчера-
-салата домати с козе сирене

-пилешки кьсчета "Happy"

-лондонски сладкиш
Виж целия пост
# 89
Здавейте мили дами!
Чета темичката с интерес и си крада идейки  Embarassed
Признавам ви за майсторки   bouquet

Имам обаче и една молба, дано да не се обидите  Praynig - когато цитирате мнение, не поствайте и снимките , или поне само линкчета да са  Praynig Извинявам се пак, но така ще е по-прегледно  Rolling Eyes
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия