Бързо ябълково руло

  • 11 170
  • 70
# 15
Да ама диетата ми отиде на вятъра.
Да не говорим 4е съгреших още със сливовия ти сладкиш.
Ама важното е 4е обрах овациите в къщи.
Виж целия пост
# 16
Да ама диетата ми отиде на вятъра.
Да не говорим 4е съгреших още със сливовия ти сладкиш.
Ама важното е 4е обрах овациите в къщи.

То и аз съм на същото дередже с диетите, но пък около мен са доволни.  bouquet
Виж целия пост
# 17
labrex, а правила ли си го без орехите и стафидите? Питам, защото се ровя точно в момента за нещо такова, но имам само ябълки  newsm78
Виж целия пост
# 18
момичета,искам да ви попитам нещо,което не е много свързано с темата.понеже имам о-ло 5-6 кг ябълки се чудех,дали може да ги нарежа и ги сложа във фризера.ще стане ли?
Виж целия пост
# 19
labrex, а правила ли си го без орехите и стафидите? Питам, защото се ровя точно в момента за нещо такова, но имам само ябълки  newsm78

Правила съм го, но не нарочно, а от заплесия. Днес дойдоха  гости точно като го правех, и в разговорите с тях изсипах тестото само върху ябълките - без да ги поръся със захар, канела, орехи, стафидите така си стояха в пликчето. И се усетих, чак като изсипах тестото. Така че, това на снимката горе си е натюр - само с ябълки Grinning. Пак е вкусно, но аз обичам орехи и стафиди и май на всичко ги слагам. Прави го, само, ако са ти кисели ябълките, поръси ги с малко захар.
Виж целия пост
# 20
Аз го направих само с орехи.
Стафиди нямах а и не оби4ат у нас.
Но пък сложих мед и беше много вкусен.
Виж целия пост
# 21
....Но пък сложих мед и беше много вкусен.

Деси, къде сложи мед - върху ябълките или в тестото? Не ми е идвало на ум, иначе си умирам за мед, много го обичам.
Виж целия пост
# 22
  bouquet
Виж целия пост
# 23
Мед сложих в тестото,
а на ябълките захар.
Виж целия пост
# 24
Мед сложих в тестото,
а на ябълките захар.

А не стана ли длетаво, нали се вдига само от белтъците, няма набухвател. Или пък много сладко, нали има 4 с.л. в белтъците. Ама какво съм запитала, нали каза, че е изядено, това дава отговорите на въпросите ми - явно е станало както трябва. Grinning  bouquet
Виж целия пост
# 25
В интерес на истината
наистина стана малко тестиво,
но аз си мислех че е от ябълките но се изяде.  Embarassed
А пък аз винаги слагам мед на сладкишите ,че вкъщи са големи почитатели на труда на пчелите.
Виж целия пост
# 26
В интерес на истината
наистина стана малко тестиво,
но аз си мислех че е от ябълките но се изяде.  Embarassed
А пък аз винаги слагам мед на сладкишите ,че вкъщи са големи почитатели на труда на пчелите.

Не съм пробвала, но не пречи да опитам някой път. И ние сме такива почитатели. Grinning
Виж целия пост
# 27
Мед сложих в тестото,
а на ябълките захар.
Деска, много пъти съм се замисляла да слагам мед в сладкишите вместо захар, но ме е страх, че няма да бухне достатъчно.... И колко мед се слага вместо захар? 1ч.ч. захар ако е по рецепта, то колко мед се слага вместо нея........  newsm78
Виж целия пост
# 28
Ами аз сложих 2 супени лъжици,ама пълни.
Може би това е кашнало тестото.
Не знам,но беше вкусотия голяма.
Виж целия пост
# 29
Ами аз сложих 2 супени лъжици,ама пълни.
Може би това е кашнало тестото.
Не знам,но беше вкусотия голяма.
Т.е. сложила си мед на половината колкото е трябвало да сложиш захар по рецептата, така ли?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия