Опитайте този БОЖЕСТВЕН ТИКВЕНИК!!!

  • 308 341
  • 634
# 30
Хайде и аз да се отчета с този тиквеник. Много е вкусен и ароматен. Само глазурата ми не стана съвсем, защото се оказа, че пудрата захар не ми е достатъчна. Така че моят тиквеник е с лимонова заливка, следващия път ще е с глазура.
Виж целия пост
# 31
  Браво,gigio! Hug
Виж целия пост
# 32
Ако знаете как ми се яде тиквеник  Laughing И от тези снимки ми потекоха лигите  Rolling Eyes Сега въпросът е да се пробвам, или да не се пробвам Simple Smile
Виж целия пост
# 33
 Kokonut,опитай Peace Няма да съжаляваш Peace
Виж целия пост
# 34
Лесен е за правене, така че се пробвай. Не е по- голяма хамалогия от класическия тиквеник, а резултатът е вкусен. Следващия път обаче аз ще сложа и орехи.
Виж целия пост
# 35
Следващия път обаче аз ще сложа и орехи.
   Защо не!Добра идея,ако обичаш орехи! Simple Smile
Виж целия пост
# 36
Мммм потекоха ми лигите,и почвам да облизвам монитора ,със сигурност утре ще се прави Mr. Green Mr. Green
Виж целия пост
# 37
Селма, до сега винаги ,когато съм правила нещо по твоя рецепта е било невероятно вкусно. Ще пробвам и тази рецепта. Само,че и аз може да добавя орехчета, ако имам ,разбира се! Peace
Ще се въздържа от глазурата,че мъжо не е фен на пудрата захар. Дано това не попречи на успеха на моето начинание. Peace
Виж целия пост
# 38
Наистина изглежда божествен. Преглъщам от половин час пред компютъра. Ще се пробва непремнно.
Виж целия пост
# 39
Орехи и аз обичам в тиквеника. Много ме изкушава тази рецепта, но моите мъже вкъщи не обичат много-много тиква. Дали да не си направя едно малко тиквениче, само за мен?  Thinking
Кажете как да нарежа(настържа) тиквата за по-лесно? Имам кухненски робот, но за тиква не съм го ползвала.Молех мъжът ми да я рендоса. Grinning Но сега е зает напоследък.
И още нещо, Селма, винаги съм задушавала тиквата предварително. Добре ли ще се опече, така като е сурова?
Виж целия пост
# 40
Получи се страхотен тиквеник!Благодарности,Селма Hug
Сложих си и смлени орехи в плънката,а лимонената глазура не е за изпускане-придава много свеж балансиращ аромат Peace За завършек отгоре си поръсих още пудра захар Heart Eyes
Eclat,много по-бързо и лесно е в машинката,аз използвах блендера,а и става по-фино.Моята тиква определено се опече добре,без предварително задушаване,пекох сигурно около час на 200градуса.
 bouquet

 
Виж целия пост
# 41
Не съм много по сладкишите, но този тиквеник задължително ще го направя.Изглежда превъзходно. Блаогдаря за рецептата Hug
Виж целия пост
# 42
   Бингъл,със споделянето за резултата си,е отговорила на всички въпроси! Hug Heart Eyes
   Щом има блендер,да влиза в употреба!
   И при мен тиквата се изпича перфектно,без да я задушавам предварително!
   Глазурата,ако може да не се изпуска,по-добре!Според мен придава някакъв разкош на вкуса на тиквеника!Същото важи и за подправките,особено за индийското орехче......Буквално по няколко прашинки в/у всяка кора страхотно обогатяват вкуса!
   Но всеки със своя вкус и предпочитания!
   А  вкуса на половинката никога не бива да се пренебрегва! Naughty Laughing

   Успех,на всички,които ще се захванат да го правят! Peace Grinning
Виж целия пост
# 43
Вчера свеки ми донесе тиква,и ето какво ще направя с нея.
Селма страхотна рецепта,ще я пробвам задължително. Hug
Ще докладвам как е станал. Peace
Виж целия пост
# 44
Тиквеникът е супер наистина и индийското орехче му пасва страхотно. Лимоновата глазура също си е намястото и не трябва да се пропуска. Обаче аз съм в чуденка дали ще се получи толкова приятен резултат ако вместо тиква сложа ябълка. Любопитно ми е, досега ябълката и тиквата са ми били взаимнозаменяеми в сладкишите. Дали ще се получи и с какви ябълки ще е добре да се пробва- май с кисели ще е по- удачно, а  Thinking
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия