Рецепти за готвене на пара - нова тема

  • 64 159
  • 67
# 60
A m b e r  извинявай че чак сега отговарям но сега се включих.Месото след като е било в марината го слагам във фолио така-няколко капки мазнина месо зеленчуци подправки чесън малко сухо бренди и увивам добре да не тече.Слагам в едната съдинка в друга картофки с подправки и малко масло.Това е.Като го отвориш фолиото вътре има и сосче.Без фолио както е с марината слагам парчетата направо в съда в друг гарнитурата.Но така е много по сухо.Зависи какво обичате.Успех. Peace
Виж целия пост
# 61
A m b e r  пак съм аз-в началото има рецепти за пиле на пара.
Виж целия пост
# 62
  Благодаря, kasi , сигурно ще се получи по добре с фолиото, не съм се сещала, а и подправките ще са си отдали аромата  Hug
Виж целия пост
# 63
 A m b e r то и аз не я знам марината с млякото така че ако не е проблем сподели.
Виж целия пост
# 64
  Месото, каквото и да е - свинско, пилешко, телешко - слагам подправките, които ползвам обикновено чесън на прах и черен пипер и заливам с кисело мляко, да има по всяко парче месо мляко. Стои така няколко часа. Месото става много крехко.
Виж целия пост
# 65
мерси.непременно ще го направя защото малко си падам по новаторството досега не сме опитвали.
Виж целия пост
# 66
Привет,
Хайде и аз да споделя изпробваните от мен рецепти (те са от книжката към уреда).
Първата рецепта, която пробвах е с агнешко, а именно:
4 х 125 г пържоли от агнешки бут
1 лъжица олио
1 парченце счукан чесън
2 лъжици доматено пюре
1 лъжица сушен риган
сол и черен пипер на вкус
Поставете агнешките пържоли в неметален съд и поставете изброените по-горе съставки, покрийте и оставете в хладилника за минимум 30 минути.
В другото отделение на поставете 750 гр. (бейби) картофи, 1 лъжица олио, 1 средно голям настърган лимон (остъргва се на ренде кората) 2 листа джоджен.
В третото отделение се слагат 400 гр. нарязани на ленти моркови, с 10 гр. масло.
Агнешките пържоли ги сложих във фолио и. Приготвят се на пара за 35 минути, картофите и морковите също. Получи се невероятно вкусна вечеря, която хапнахме с чаша червено вино.
Да Ви е вкусно!
Малко по-късно, ще Ви напиша и другата рецепта, която пробвахме.
Виж целия пост
# 67
Здравейте  Hug
И аз да се запиша при феновете на тези уреди. Много вкусно се получава всичко.
Аз да споделя, че много ми харесаха как се получават ролцата от раци, на пара Simple Smile
Имам само едно питане, ако някой може да сподели? Направило ли ви е впечатление нагревателя, дали след време има нещо като одрасквания по него. Днес докато почиствах уреда ми направи впечатление,че на места е като обелена повърхността. Зачудих се, да не е проблем само с моя уред и да не би да става опасно ползването на уреда?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия