Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 3-та тема

  • 135 414
  • 364
# 15
Здравейте и от мен. Аз да кажа че за Бъдни вечер ще правя Болярска питка Simple Smile Надявам се да стане още по-вкусна Simple Smile
Виж целия пост
# 16
И аз тук и се присъединявам към питанията на The_Sunrise  и най ве4е за това дали мога да я направя днес питката и да я хапваме утре ве4ер и как да се съхрани до тогава?И аз 6те правя на Биляна питката.
Толкова много ми се иска да стане 4удо този път с тази питка,4е 6те ми е първата в живота(до сега само други разни тестени не6та съм правила и по4ти ни6то не ми се е полу4авало).
Виж целия пост
# 17
пепи много ти благодаря за рецептата.трябва ли непременно да е постна аз винаги я правя от рода на тутманик но без сирене защото моятадъщеря е скарана със сиренето а и тогава е рожденничка и търси само мешо Crossing Arms newsm25
Виж целия пост
# 18
Браво! Житния клас е великолепен, просто разкош!
Виж целия пост
# 19
Incognito , разкошна питка  bouquet!
И при нас са такимва украсите. Много ме впечатли оградката ти - не се бях сещала, така че ако утре ти я "открадна", да не ми се сърдиш Wink.
...
Няма да се сърдя, ако се отчетеш със снимки  Whistling
Виж целия пост
# 20
Цоп и аз в новата темичка
Момичета златни ръце имате,страхотни питки правите
 Hug
Виж целия пост
# 21
Няма да се сърдя, ако се отчетеш със снимки  Whistling

Тържествено обещавам bowuu!

И аз тук и се присъединявам към питанията на The_Sunrise  и най ве4е за това дали мога да я направя днес питката и да я хапваме утре ве4ер и как да се съхрани до тогава?

Няма проблем!
Изчакайте я да изстине добре, защото иначе ще се подмокри. Пък утре може и да я врътнете в микровелето малко  Grinning.
Виж целия пост
# 22
Такааа , да се похваля  Laughing

Замесих половин доза днес , втаса много добре , изпече се перфектно и в момента вечеряме с нея , не можех да изчакам да се навечеряме , исках първо да похваля Болярската питка на Биляна , стана страхотна. Преди печенето я намазах с жълтък , олио и малко прясно мляко по препоръка на Evak , и накрая вместо да я напръскам с вода я намазах с масло.

Божествена е !

Утре ще спретна нова , този път със сирене , но искам да променя формата , смятам да я направя на кифлички. Искам да питам тези , които я нареждат на кифлички дали се получава същата на вкус както в оригинал ?

Имам снимки , но са много лоши и тъмни , ако утре пак се справя добре ще снимам задължително.
Виж целия пост
# 23
  chef
Виж целия пост
# 24
Да се разпиша и аз в новата трета подред страхотна темичка.  bouquet
След малко запретвам ръкави и почвам содена питка за довечера Simple Smile
Виж целия пост
# 25
Питка Слънце http://www.foto.bg/data/500/medium/1469.jpg
Виж целия пост
# 26
Ето я и тазгодишната ми питка за Бъдни вечер:





Виж целия пост
# 27
Мариетка,страхотна питка. Heart Eyes

evak,твоята житена питка е просто уникална!Браво!  bouquet

Весели празници на всички.

Виж целия пост
# 28
Мариета, а тя содена ли е? Защото аз вчера правих содена, но не се надигна кой знае колко. Хем угасих содата в оцет...Възможно ли е да ми е била малка тавата...съмнявам се де, но да питам newsm78
Виж целия пост
# 29

За сега само запис, а по-късно ще се включа и със снимков материал.
Честита коледа на всички! Здраве и късмет на вас и вашите семейства!!!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия