Приготвяне на попара със сирене?

  • 38 890
  • 119
# 15
Аз си я правя и с препечен хляб и със сухари,но гръцките Пападопулу.Масло колкото лешник,сирене колкото орех ,но не го обезсолявам.Правя я с чай билков "Алпинист",аз исках с липа но педиатърката ми каза ,че много пишкат от липата и за това смятам да ги сменям.Подслаждам с 1 чаена лъжичка захар.
Виж целия пост
# 16
Аз я правя със сухари -2 на брой. Бучка изкиснато сиренце на Маджаров, Бучка масълце на Президент и преварена водичка. Не подслаждам  Peace
Виж целия пост
# 17
Сухари-на "Чичи бебе"- 3 бр.
използвам преварена чешмяна вода
Сирене-само на "Маджаров" изкиснато -колкото една кибритена кутийка.
масло -" Президент"-но върха на лъжичката.
Никога не я подслаждам.

Дадох му цяла порция,защото бях захранила преди това с глутен,но ако не е захранено преди това е препоръчително да се започне с 2-3 лъжички. Peace

Виж целия пост
# 18
Купешки сухари
Чай-шипка или лайка
Сирене-Ралица обезсолено
Масло каквото купя-на вьрха на льжичката
Никога не подслаждам
Виж целия пост
# 19
Пълнозърнести сухари
Преварена вода
Козе сирене, обезсоленор около кибритена кутийка
Малко масло, Президент, в кутия
Не подслаждам
Виж целия пост
# 20
Май най- напред ще и дам кашичка с глутен и после попарка  newsm78 Иначе с тия 2-3 лъжички, ще има да ям попара  Joy
Виж целия пост
# 21
Не подслаждам никога попарата,слагам масло,заливам с преварена вода
Аз също не я подслаждам,попарата е солена закусак.Естествено,сиренето е обезсолено,масло много малко и не я правя с чай /защото не иска/ а с вода.
Виж целия пост
# 22
Когато започнах захранването с попара, я правех със сухар, изкиснато сирене, съвсем малко масло и заливах със завряла вода. Така до годинката, като увеличавах количеството, естествено.
В момента прилагам различни варианти - понякога, например, я правя с чай. В единични случаи съм слагала мъничко захар. Сега я правя предимно с неизкиснато сирене, а понякога с хляб, вместо сухар.
За детето купувам основно вакуумирано сирене - например, на Сердика. В момента използвам масло "Президент".
Виж целия пост
# 23
Май най- напред ще и дам кашичка с глутен и после попарка  newsm78 Иначе с тия 2-3 лъжички, ще има да ям попара  Joy

И аз мисля, че ще е по-добре  Peace
Виж целия пост
# 24
Не подслаждам,правя със сухар или препечена филийка и заливам с чай или вода.

Даже скоро и с прясно мляко.
Виж целия пост
# 25
ЗА приготвянето на 150 - 200 гр. попара аз процедирам така:
3 бр. сухари на Пападопулу, бучка сирене колкото кибритена кутия, обезсолено, от типа на Дунавия, такова ядем в къщи, кафена лъжичка масло Президент, и сто двадесет и пет грама преварена  вряла вода, в която слагам 2 лъжички чай на ХИП, захар не слагам. Захлупвам отгоре за да се попари и да омекнат сухарите. Пнякога добавям вътре и две лъжички от адаптираното мляко.
Виж целия пост
# 26
Попара приготвям по следния начин:
купешки сухари
преварена вода
масло /немско / колкото лешниково зърно
изкиснато сирене
Виж целия пост
# 27
Май най- напред ще и дам кашичка с глутен и после попарка  newsm78 Иначе с тия 2-3 лъжички, ще има да ям попара  Joy
Май наистина по-добра идея е да започнеш с някаква каша,която съдържа глутен.Няма причини да избързваш с  добрата стара попара Whistling

А иначе по темата-аз  правя  попарата с хляб и билков чай.Моето дете така и не я възприе със сухари Rolling Eyes.Сирена използвам обезсолено на Маджаров,Лакрима или друго което да е твърдо.Маслото е президент.Захар слагам на върха на лъжичката.Варианти за тази закуска има много и аз опитах доста докато открия точно този ,който най-много да се  хареса на моя син.В крайна сметка нищо не е задължително и най-добре да се водиш по детенцето си Hug
Виж целия пост
# 28
1. Готови сухари - Голдис или Елит.
2. С чай от шипка, лайка или липа.
3. Обикновено взимам сирене Маджаров, слагам колкото кибритена кутийка.
4. Масло чуждоземско, Президент или някакво друго.
5. Не подслаждам.

Ще те посъветвам глутена да го въведеш първо с каша. В попарата ще има три нови неща - хляб, сирене и масло. Карай бавно и полека, нямате бърза работа Simple Smile

 Peace

Виж целия пост
# 29
Аз правя попарата с бяла препечена филийка от хляб тип тостерна, слагам старопланински чай, сирене Мизия (все е тая според мен, да не е Дунавия само Mr. Green), захар изключително малко за да не свикне да яде сладко, масло - Президент, също една малка люспа и това е. Всичко правя на около общо взето. Също така му дадох всичкото първия път.  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия