С какво мляко приготвяте млечните каши?

  • 1 208
  • 18
# 15
Аз се сещам за една причина да не се смесва кърмата с други храни, но тя е по целесъобразност, а не по здравословни съображения - кърмата твърде много разрежда кашите.Преди като имах замразена във фризера, съм слагала от нея и всичко ми ставаше полутечно.Не е заради количеството, а заради ензимите в самата кърма - колкото повече време минава, толкова по-течни стават храните с кърма ConfusedСега като правя разни работи с краве мляко, нямам такива проблеми.Но ние вече сме големи Heart Eyes
Имаше го тоя момент, белинда, спомням си как се чудехме защо не става кисела с кърма  GrinningСамо че се получава ако кърмата се нагрее повече от обичайната телесна Т. Да се свари нишесте с кърма и да чакаш да се сгъсти - забрави! Но ако само се притопли кърмата до 36 - 37*С, няма проблем да се приготви с нея инстантна каша.
Виж целия пост
# 16
Но ако само се притопли кърмата до 36 - 37*С, няма проблем да се приготви с нея инстантна каша.
Само дето трябва да се дава веднага, че ако престои 5-10 минути и се връщаме в изходно положение  Laughing
Виж целия пост
# 17
Но ако само се притопли кърмата до 36 - 37*С, няма проблем да се приготви с нея инстантна каша.
Само дето трябва да се дава веднага, че ако престои 5-10 минути и се връщаме в изходно положение  Laughing
Абсолютно!
Виж целия пост
# 18
Винаги съм правела немлечните каши само с вода  Confused. Така или иначе го кърмя например в 7 ч сутринта, а после яде каша в 9 ч и не виждам смисъл тя да е млечна. Откакто започнах да купувам готови каши, някои са млечни, но немлечните също ги правя с вода. Добавям в повечето случаи и пасирани плодове.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия