Рецепти за риба?

  • 4 536
  • 17
# 15
Правила съм много подобна супа, но с печена пъстърва и без да я пасирам. Не съм фен на крем-супите.
Става много вкусно точно с тези подправки (мащерка и девисил), може да се сложи и риган.   chef
Предполагам, че с ципура ще е още по-вкусно, но тя никога не остава, като я пека.  Mr. Green
Виж целия пост
# 16
  bouquet
Виж целия пост
# 17
Аз най-много обичам "Риба по нормандски":
4 филенца от бяла риба се режат на 2, слагат се в тенджера, посоляват се , заливат се с малка кофичка заквасена сметана, нарязани на колелца 2 моркова, зрънца черен пипер и малко бяло вино. Оставя се на котлона и не се бърка. На края се поръсва с магданоз. Готово е след около 30 минути на слаб огън.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия