Машина за сладолед

  • 43 820
  • 142
# 135
ivka ♥ 007, а сметаната разби ли я предварително? По принцип в чуждите рецепти, когато пише сметана, имай предвид, че обикновено е с доста по-голяма масленост, от тази, която се продава тук.
Амиии, не, трябва ли да я разбивам предварително? Направих го както пишеше в рецептата. Ползвах сметана на Президент, май не пише колко процента е маслеността.
Виж целия пост
# 136
ivka ♥ 007, а сметаната разби ли я предварително? По принцип в чуждите рецепти, когато пише сметана, имай предвид, че обикновено е с доста по-голяма масленост, от тази, която се продава тук.
Амиии, не, трябва ли да я разбивам предварително?
Сметаната, независимо животинска или растителна, винаги се разбива преди това, най-добре студена.
Виж целия пост
# 137
ivka ♥ 007, а сметаната разби ли я предварително? По принцип в чуждите рецепти, когато пише сметана, имай предвид, че обикновено е с доста по-голяма масленост, от тази, която се продава тук.
Амиии, не, трябва ли да я разбивам предварително?
Сметаната, независимо животинска или растителна, винаги се разбива преди това, най-добре студена.

Със захарта ли се разбива сметаната ? Благадоря!   bouquet
Виж целия пост
# 138
А някой опитвал ли се е да си направи домашна сметана? Аз сега смесих овче домашно мляко с масло, разбих го с миксера и го оставих в хладилника да се охлади. Интересно ми е дали след като се охлади и го разбия пак с миксера ще стане пухкаво? newsm78
Виж целия пост
# 139
Момичета,направих Ванилов домашен сладолед  с 4 жълтъка,захар,мляко,сметана и ванилия.Обаче стана много твърд,сякаш има вода в него.Дали е от рецептата или от машината за сладолед?Машината е от Лидл и за първи път я ползвам,но не съм доволна от резултата  Cry
Виж целия пост
# 140
От яйцата е .
Този става много хубав http://angellovescooking.blogspot.com/2013/05/mascarpone-strawbe … ry-ice-cream.html - без машина съм го правила и кристали ледени не е имал.
Виж целия пост
# 141
А някой опитвал ли се е да си направи домашна сметана? Аз сега смесих овче домашно мляко с масло, разбих го с миксера и го оставих в хладилника да се охлади. Интересно ми е дали след като се охлади и го разбия пак с миксера ще стане пухкаво? newsm78
Купувам си домашно мляко. Сварявам охлаждам и отделям една купичка каймак. От 4 л. мляко вадя достатъчно за 1 доза сладолед. Ппонякога ми остава, зависи от сезона и какво са яли кравите. Разбивам с пасатора и воала имаме домашна сметана.
Виж целия пост
# 142
Опитах да направя изкуствена Сметана,следвах указанията,но след като престоя 24 часа в хладилника имаше два пръста стегнало краве масло отгоре и отдолу млякото.Пак разбих,но нищо не стана-прясно мляко с топченца масло.При някой ставала ли е тази изкуствена сметана, да не би аз нещо да бъркам O:)
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия