Световна кухня – рецепти и превод 2

  • 318 363
  • 393
# 315
Обелете картофите, още горещи. Леко премачкайте всеки от тях с помощта на чаша. Подправете със сол и черен пипер. Посипете с пармезан и запечете до златисто кафяво.

Аз това разбрах от рецептата.
 
Виж целия пост
# 316

separate , предполагам за тая рецепта става въпрос? Има снимка, картофите почти се размачкват. Peace
Виж целия пост
# 317
момичета, smile3525
Виж целия пост
# 318
Здравейте,ще съм много благодарна ако някои може да ми преведе тези две рецепти

http://www.theauberginechef.com/wp-content/uploads/2010/10/Devil … hocolate-Cake.pdf

http://www.theauberginechef.com/wp-content/uploads/2010/06/Vanil … iffon-Genoise.pdf

Предварително благодаря Praynig
Виж целия пост
# 319
В момента се главоблъскам на тема: Разликата между Паелята и Ризотото.
Ако може някой да ми покаже каква е разликата в приготвянето.
Виж целия пост
# 320
Без да претендирам за достоверност, но според мен паейята е по-сухо, дори запечено, ястие, докато ризотото е по-кремообразно
Виж целия пост
# 321
В момента се главоблъскам на тема: Разликата между Паелята и Ризотото.
Ако може някой да ми покаже каква е разликата в приготвянето.
В Испания комбинацията ориз с различни месни продукти, зеленчуци или морски дарове е известна най-вече като паеля, а на Ботуша й казват ризото.
Виж целия пост
# 322
Здравейте, искам да похваля този онлайн курс на Harvard за науката в готвенето - https://courses.edx.org/courses/course-v1:HarvardX+SPU27x+2015_Q … b407e42cfd8857dd/ .

Мина първата седмица и съм наистина очарована и ентусиазирана Simple Smile

От тяхната система за безплатно обучение на световно ниво е, тече в момента, и още приема записвания. На английски са всички материали, основно видео.

От към програмата - всякакви чудеса със сферификация, шоколади, комбинации на вкусове.. Hug
Виж целия пост
# 323
Здравейте! Аз съм нова в темата, но обожавам готварството! Някой може ли да сподели с мен успешна рецепта за сладоледена нуга?
Виж целия пост
# 324
Здравейте! Аз съм нова в темата, но обожавам готварството! Някой може ли да сподели с мен успешна рецепта за сладоледена нуга?
За тези въпроси ползвай друг път тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=855225.msg31144135#new
Ето ти рецепта за сладолед:
http://albisrecipebook.blogspot.com/2015/05/blog-post.html
Виж целия пост
# 325
Доста полезна информация има тук! Благодаря ви и скоро ще пробвам някои от рецептите.
Виж целия пост
# 326
В момента се главоблъскам на тема: Разликата между Паелята и Ризотото.
Ако може някой да ми покаже каква е разликата в приготвянето.
В Испания комбинацията ориз с различни месни продукти, зеленчуци или морски дарове е известна най-вече като паеля, а на Ботуша й казват ризото.

Ризотото не се ли прави с вино  newsm78
Виж целия пост
# 327
В момента се главоблъскам на тема: Разликата между Паелята и Ризотото.
Ако може някой да ми покаже каква е разликата в приготвянето.
В Испания комбинацията ориз с различни месни продукти, зеленчуци или морски дарове е известна най-вече като паеля, а на Ботуша й казват ризото.

Ризотото не се ли прави с вино  newsm78
Не е задължително.
Виж целия пост
# 328
Здравейте,
някой може ли да ми даде рецептата за Кайзершмарен?  chef
Опитвала съм я в няколко заведения-все различен вариант..Само на едното място беше супер.
Търся рецептата..Предварително ви благодаря!  bouquet
Виж целия пост
# 329
Благодаря Ви, Ала-Бала! Тази тема не е ли за рецепти!?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия