ПО-ЗДРАВО ТЯЛО И ПО-БИСТЪР УМ-СЪС ЗЕЛЕНЧУКОВ РЕЖИМ!!!

  • 4 721
  • 78
# 75
  Ами значи може би зависи от вида му...то не е един вид кафяв ориз...освен това на опаковката, която аз бях купила не пишеше нищо, освен датата на производство, фирмата и цената...купувах го от един магазин за китайски храни...та затова не споря... Laughing
Виж целия пост
# 76
Здравейте! Miss_Nevidimka, ти направо "ми скри шапката" #Crazy с ориза ти...но ще пробвам, щом става толкова бързо така...аз иначе си го накисвам поне за час в студена вода, ама пак му трябва минимум един час, докато стане...vesenceto_83, успехи и  на теб Peace...хубав ден и усмивки на всички  bouquet Heart Eyes...
Hug
Благодаря !!!
  bouquet
Виж целия пост
# 77
Just_A_Mamma, ето две страници с инфо за кафявия ориз:
http://www.bb-team.org/articles/2176/
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/33289/

На едната пише нещо много важно:
"Кафявия ориз не е като белия, вари се 40 минути, а не 10 и тогава омеква, разбира се не е мек като белия и винаги остава някое твърдо зрънце. "

Ти да не би да го чакаш да се развари?  newsm78
Виж целия пост
# 78
  Благодаря ти за инфото...  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия