Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Цени за раждане в АГ болниците в София

  • 266 638
  • 407
# 405
.......Високия диоптър не е ли точно мед.причина?
Високият диоптър сам по себе си не е медицинска причина. Трябва преглед на очните дъна, ъглите и състоянието на ретината. От личен опит го казвам ✌
Така е, аз съм с -6, ходих на преглед, защото искам да е нормално и ще е - всичко е наред и нямам предписания за секцио по тази причина.

Здравей, извинявам, че ако въпросът  ми не е по темата. Аз също съм с късогледство и с минус 6 и много се надявам до мога да родя нормално. В коя седмица от бременността трябва да отида на очен лекар и ако не съм с избор на екип как мога да убедя израждащите ме доктори да не ми правят секцио само заради късогледството, какъв документ им нося?
Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 406
Избери си някоя специализирана очна болница. Аз ходих в две, за да чуя мнения по въпроса. Проблемът не е в диоптрите. Обясняваш на офтамолога, че искаш да направиш консултация за родоразрешение. На лекарите в родилното носиш амбулаторния лист.
Виж целия пост
# 407
Естествено/секцио - разлика в цената няма - 1950лв.
А какво ще пише на фактурата, питам заради доброволният фонд?
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия