Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Фетална ехокардиография - защо, кога, къде?

  • 280 439
  • 698
# 615
На 06.10 бях на Фетална ехокардиография в НКБ при д-р Румен Маринов. Страхотен специалист. Бебето беше неспокойно и не спря да се върти. Д-ра беше търпелив, след като приключи прегледа, той ни каза да се поразходим и отново да отидем, че всичко изглежда наред, но иска още веднъж да види, ако бебето е по-спокойно след разходката. Когато се върнахме веднага ни прие и отново прегледа внимателно всичко каквото го интересува. Изпрати ни с усмивка и с добри резултати.
Виж целия пост
# 616
И все пак някой за Варна ще насочи ли към специалист по ЕХОКАРДИОГРАФИЯ?Този  Христов къде преглежда?
Виж целия пост
# 617
Ходих във Варна при д-р Шивачев, МЦ Надежда
Виж целия пост
# 618
Ходих във Варна при д-р Шивачев, МЦ Надежда
Би ли споделила дали си доволна?И аз записах час за 15ти при Шивачев.
Виж целия пост
# 619
Доволна съм, прегледа продължи около 10-15 минути. Обясни кое гледа, всичко беше наред.
Виж целия пост
# 620
А и доколкото знам май е най-добрия във Варна, но все пак може да има и други 

За Варна са Христов и Шивачев. За Христов казват, че е по-приказлив. За мен Шивачев е прекрасен и съвестен лекар.
Виж целия пост
# 621
Записах час за Шивачев,Христов го издирих в клиника нова пише че преглежда,да попитам някой ходил ли е там?На страницата им много си хвалят техниката.....
Виж целия пост
# 622
В НКБ имат доста добра апаратура. Аз бях при Велковски миналия ден на Ехокардиография, но искам дс мина и още една в по-късните етапи на бременността. Мисля си за около 28-30 г.с. Ще я мина умишлено при друг специалист, все пак 4 очи. Може би при Маринов, но се чудя къде му е по- добра апаратурата в Надежда или НКБ. В кабинета, където е Велковски, апаратът е мн добър, но Маринов май не е в този кабинет.
Виж целия пост
# 623
според маринов в надежда е по-добра апаратурата.
поне това което той ползва за фе там.
Виж целия пост
# 624
А от кога е тази информация от Маринов?
Защото до миналата година, преди откриването на детския консултативен блок встрани на НКБ, Маринов преглеждаше на един доста допотопен апарат, за разлика от Велковски и Кънева. Сега обаче са преместени в този блок и там има мисля 2 консултативни кабинета и подозирам, че и двата са оборудвани с много хубава апаратура.
Виж целия пост
# 625
напролет бяхме при него.
Виж целия пост
# 626
Ние ще го посетим в началото на януари др. Маринов. Не обърнах внимание на апарата в новият блок, че малкото пищи като че я колят... Но май беше нов. Преди в 59ти кабинет беше доста зле, но това не му попречи да постави точната диагноза.
Велковски "пуска" само определени колеги да му пипат ехографа... Не разбирам защо, но това е друга тема. На мен и като човек не ми допада.. Това не му пречи да е отличен специалист разбира се... В Надежда апаратът е нов и хубав 100% проверено!
Виж целия пост
# 627
Здравейте, някой да е ходил на такъв преглед в Бургас? Не намирам информация, но все пак да попитам.
Виж целия пост
# 628
Изключително доволна съм от д-р Маринов, бях на преглед миналата седмица в болница Надежда.
Каза, че всичко е наред с бебето и беше много внимателен и мил малко лекари са толкова усмихнати и позитивни към пациентите си.
Виж целия пост
# 629
Във Варна съм ходила при д-р Шивачев. Гинекологът ми имаше съмнения за междукамерен дефект. Веднага отидох при него. Поне половин час, ако не и 40 минути, ме гледа. Каза ми, че не вижда дефект. За по-сигурно после отидох и при д-р Маринов. И от двамата имам чудесни впечатления.
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия