СУши -дайте добра и евтина рецепта за домашно суши

  • 17 959
  • 20
# 15
а да питам за захарат-все ми е сладко?
Виж целия пост
# 16
Не слагай никаква захар Naughty На 1ч.ч. ориз слагам 2-3с.л. оризов оцет, въобще не се усеща после. Ако нямаш оризов, сложи ябълков - той е по-мек.
Виж целия пост
# 17
Много сте сле всички! Най-добрите сушисти са ми споделяли рецептата и захар СЕ СЛАГА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Слага се 1:1 с оцета, може и малко повече, ако искате да ви е по сладко. Но Количеството захар и оцет не е 1/2 чаша, а 1/3 от количеството на ориза !
Виж целия пост
# 18
Пълни дивотии, извинете! "1/3 от количеството на ориза"? Значи ако вариш 3 чаши ориз, 1 чаша захар? Може, ако ще правиш мляко с ориз  Laughing
Виж целия пост
# 19
Това за което говорите не е ли кимбап? Истинското оригинално суши изглежда другояче.

Кимбап -

Суши-
Виж целия пост
# 20
И двете са суши, долното е nigirisushi, а горното norimaki ili norimono, A какво е кимбал? За първи път чувам този термин. А, редактирам се, трябвало да сложа очилата и да видя, че е кимбаП - корейско суши. Различното било, че почти не се слага оцет в ориза, както и сурова риба.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

X Реклама

Общи условия