Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Консултация с логопед - тема 4

  • 179 752
  • 680
# 675
Здравейте! Simple Smile Препоръчайте ми добър логопед във Велико Търново. Ще съм благодарна на всеки, който се включи със съвет по темата.
Виж целия пост
# 676
Здравейте!
Проблемът при сина ми е малко по-особен и търся логопед, който има опит с това.
Накратко, след консултация с УНГ сме насочени за логопед, като проблемът е, че е много писклив, емоционален и лесно преграква. Каза, че високо взима октава при говорене или нещо подобно и трябва да се консултираме с логопед по този въпрос. Ще се радвам, ако някой ме насочи към правилния човек в Бургас.
Виж целия пост
# 677
Здравейте!

Едното ми момченце (5 г., близнак) се развива със стъпчица след връстниците си по отношение на говорене и разбиране. Това толкова не ни притесняваше, но отскоро започна да му се отразява на самочувствието (мисли, че другите деца не го харесват и др.).

От една страна желаем да посетим логопед, но всеки има различен опит и насоченост. Затова моля за препоръка, име и телефон на специалист, който би могъл да бъде полезен конкретно. Само за пример ще спомена, че специалист с насоченост "Заекване" или "Грешен изговор на звуци" не ни върши работа.

 Става дума за София, къде ще е точно, няма значение, стига да си "допаднем" Simple Smile

Благодаря!!
Виж целия пост
# 678
Малко специалисти са толкова строго профилирани, както си мислите. Както обяснявате, проблемът е закъсняващо езиково развитие и на практика всеки специалист може да Ви помогне. Това е широко и често срещан проблем. Успех!
П. С. Мога да препоръчам колега, ако кажете в кой район на града сте Simple Smile
Виж целия пост
# 679
В такъв случай ще се радвам да препоръчате добър логопед, по възможност от личен опит.
Ние живеем в източна София, но няма да пожалим време, за да отидем където и да е.

Благодаря още веднъж!
Виж целия пост
# 680
Елена Бояджиева-Делева. Утре ще Ви напиша и номера й на лично съобщение Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия