Стават ли тези "Малки тайни за пилешка каварма"?

  • 4 078
  • 33
# 15
#Milti
Виж целия пост
# 16
малко е , petty, особено ако мъж ти си хапва мръвки.
задуши лук, 2-3 моркова, 3-4 пил.гърди на хапки, 300-400 гр. гъби, ако искаш 1-2 зелени чушки......и бих те посъветвала да сложиш най-много 450 мл. вода за сместта, че ще ти стане воднисто....


нали, bomboto, други си е да врътнеш истинска кавърма Simple Smile
Виж целия пост
# 17
Цитат на: Taneto
малко е , petty, особено ако мъж ти си хапва мръвки.
задуши лук, 2-3 моркова, 3-4 пил.гърди на хапки, 300-400 гр. гъби, ако искаш 1-2 зелени чушки......и бих те посъветвала да сложиш най-много 450 мл. вода за сместта, че ще ти стане воднисто....


Да, само да добавя, че наистина става воднисто, а моя мъж не яде сосове, та сега имам около 300 мл сос за още една каварма... Иначе аз вкарах във фурната малко картофи с масло и "Вълшебен вкус" и ето ти гарнитура. Така става за вечеря за двама.
Виж целия пост
# 18
И аз ги пробвах тези "Малки тайни" за кавърма, но наистина стана много чорбалива с това количество вода- нищо общо със рекламата. Е, добавих и гъбки, та моя мъж я хареса. Той по принцип не яде много воднисти, ама има ли гъби не подбира Laughing
Виж целия пост
# 19
Днеска като си четох форума, реших да ги пробвам с агнешко месо (такова имах във фризера).   Big Ups
Стана супер. Да му се невиди ще взема да вярвам на реклами Simple Smile)
 Peace
Виж целия пост
# 20
Аз вече няколко пъти правя от тази каварма, но слагам и моркови и гъби, и повечко пиле. На мен не ми става воднисто, но последните 10-15 минути махам капака и бъркам.
Виж целия пост
# 21
А за винения кебап слагате ли нещо друго освен месото?
Виж целия пост
# 22
аз кебапа не съм го пробвала, но кавърмата и направих ориз за гарнитура, та не се усети, че е водниста. Bulb
Виж целия пост
# 23
Цитат на: Biby
А за винения кебап слагате ли нещо друго освен месото?

Нищ не сложих ,но направих гарнитурата с морковите,която е написана на опаковката Grinning СТАНАХА НЕВЕРОЯТНИ!сТРАШНО СА ВКУСНИ!сТАВАТ МИ ЛюБИМИ! Grinning
Виж целия пост
# 24
Цитат на: Biby
А за винения кебап слагате ли нещо друго освен месото?

Аз сложих лук и за гарнитура ориз. Стана страхотно.
Виж целия пост
# 25
И аз направих кавармата, наистина стана рядка, на всичкото отгоре  скъпия получи киселини.
Правих и кюфтетата, те пък имаха няква силна миризма, като на амоняк, така миришат сладки правини с амониев бикарбонат, но пък бяха вкусни.Взела съм и за винен кебап и се чудя дали да го правя.
Общо взето не съм доволна.
Виж целия пост
# 26
Цитат на: spav
Цитат на: Biby
А за винения кебап слагате ли нещо друго освен месото?

Аз сложих лук и за гарнитура ориз. Стана страхотно.


И аз постъпих по същия начин и си изядохме пръстите Wink

И хич не беше воднист!
Виж целия пост
# 27
Цитат на: LadyCharm
Цитат на: spav
Цитат на: Biby
А за винения кебап слагате ли нещо друго освен месото?

Аз сложих лук и за гарнитура ориз. Стана страхотно.


И аз постъпих по същия начин и си изядохме пръстите Wink

И хич не беше воднист!


Мерси за съветите!
То всъщност и мойта идея беше такава - лук и после ориз Rolling Eyes
Сега го почвам тоя кебап, пък да видим кво ще се получи Laughing
Виж целия пост
# 28
Цитат на: LadyCharm
Цитат на: spav
Цитат на: Biby
А за винения кебап слагате ли нещо друго освен месото?

Аз сложих лук и за гарнитура ориз. Стана страхотно.


И аз постъпих по същия начин и си изядохме пръстите Wink

И хич не беше воднист!


Супер се получи! Походих с недоверие, но резултата хареса на всички  Grinning .
Виж целия пост
# 29
По-вкусна кавърма не бях яла...Страхотна стана.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия