тесто за пица

  • 14 664
  • 35
# 30
Направих пица с тестото на Mamica, ама ми остана леко сурово... Не знам защо така, може би трябва по-бавно да се пече?  newsm78

Да не си сложила повече и да е станало по-дебело?
Виж целия пост
# 31
Направих пица с тестото на Mamica, ама ми остана леко сурово... Не знам защо така, може би трябва по-бавно да се пече?  newsm78
Никога не ми е ставала сурова. Аз го правя тънко като в пицариите. Пека го на 200 С около 10-15 мин.
Виж целия пост
# 32
а какъв кашкавал ползвате за да стане на ластик ?
Досега сме взимали Филипопулис,  един обикновен от голяма пита ,Последния път вземахме  Дядо Либен специално за пици като си мечтаехме да стане ама нъцки, той пък съвсем не се опъваше !

Кажете нещо и за кашкавала !
Виж целия пост
# 33
Íàïðàâèõ ïèöà ñ òåñòîòî íà Mamica, àìà ìè îñòàíà ëåêî ñóðîâî... Íå çíàì çàùî òàêà, ìîæå áè òðÿáâà ïî-áàâíî äà ñå ïå÷å? newsm78
Íèêîãà íå ìè å ñòàâàëà ñóðîâà. Àç ãî ïðàâÿ òúíêî êàòî â ïèöàðèèòå. Ïåêà ãî íà 200 Ñ îêîëî 10-15 ìèí.
Виж целия пост
# 34
абе какво стана с този цитат?Както и да е ще минем без него.
И аз като Mamica я правя тънка и се пече толкова .не ми е оставала сурова.Тя е толкова тънка,че се изпича много бързо.
А за кашкавала вземам различен,но най ми харесва "кукери",не знам производителя,че и в момента нямам та да видя.
Виж целия пост
# 35
Някой пробвал ли е този начин на приготвяне на основа за пица:Продукти:

 1 пълна чаена чаша брашно
 1/2 чаена лъжичка сол
 1/2 чаена бакпулвер
 1 щипка черен пипер
 1 чаена лъжичка горчица
 1 яйце
 1/2 чаена чаша прясно мляко
 2 супени лъжици стопено краве масло                                                    чудя се дали да го правя така,искам да е течно ,а не да се меси,ако някой има предложение да ме открехне,благодаря
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия