Тибетска гъба / кефир / кефирена гъба 2

  • 143 916
  • 738
# 30
Има ли някой излишна гъба?
От Пловдив съм.    Grinning
Виж целия пост
# 31
Имам излишна гъба,мога да пратя на всеки желаещ
Виж целия пост
# 32
Имам излишна гъба,мога да пратя на всеки желаещ
Чета старата тема сега, от там разбирам, че може и чрез куриер.
Така че, ако не ти е проблем до Пловдив, ще ти напиша на лични координати.
Благодаря ти!    Grinning
Виж целия пост
# 33
Katarin X. разбира се,доставка до офис или адрес,очаквам на лични данни Simple Smile
Виж целия пост
# 34
запис
аз сега съм на детокс с кленов сироп и гъбата ми отлежава в мляко в хладилника
Виж целия пост
# 35
Здравейте някой може ли да ми каже каква е разликата между кефира,които се продава в руски магазин и кефира,които си произвеждаме с гъбата. И защо в кефира от руски магазин има трохички като извара,а в кефира от губката няма?
Виж целия пост
# 36
Здравейте,чух в едно предаване на Гала,че имало някаква гъба която се слага в чай,а не в мляко
Виж целия пост
# 37

marianapanova в магазина продават готов продукт "кефир",а ние си отглеждаме "кефирена гъба" (самата закваска,за да се получи горното в дом.условия)-крайната цел е едно и също нещо,като предполагам домашното,ако е с дом.пр.мляко е по-добро Simple Smile


София77 въпросната гъба е "Комбуча",ето тема за нея  тук   
Виж целия пост
# 38
никид много ти благодаря Simple Smile
Виж целия пост
# 39
прибрах гъбата с мляко в хладилника / няма да я ползвам скоро /, седи вече около 10 дена а не се е сгъстило , нормално ли е  newsm78
Виж целия пост
# 40
Не трябва ли след като няма да се ползва известно време да стои във вода?
Виж целия пост
# 41
идеята ми беше да си правя мляко но по бавно и по по малко / чак след около 10  ще мога да го пия
Виж целия пост
# 42
никид мила да това ми е ясно,но в готовия кефир от магазина има гранулки,а в домашния,които си произвеждам аз няма гранулки. При теб как е имаш ли ги въпросните гранулки?
Виж целия пост
# 43
прибрах гъбата с мляко в хладилника / няма да я ползвам скоро /, седи вече около 10 дена а не се е сгъстило , нормално ли е  newsm78
Трябва да е на топло място затова не се е сгъстила
Виж целия пост
# 44
Аз пък да кажа, че вчера по обяд си получих гъбата от  никид       bouquet   , сложих я в мляко и вече е готово.    Grinning
Преди малко го прецедих, сложих го в хладилника и заредих нова доза.    Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия