Житният режим на Учителя Петър Дънов - 12 тема

  • 97 021
  • 743
# 15
Добро утро и успех на всички
и аз съм сред вас стартирах днес с лимец /имам Хашимото/
Надявам се да се справя !
Успех
Виж целия пост
# 16
Добър да е денят ви и успех с режима!
***Sunshine***, защо с лимец при Хашимото? Аз съм на синтетичен хормон и продължавам да го взимам.
Да ви споделя как стартирах. Понеже не закусвам сутрин, реших да хапна само житце и да оставя ябълките и орехите за следващите хранения. Хапвам житцето, малко ми е трудно и доста бавно, на дъвчица става, така ли е и при вас?
Виж целия пост
# 17
Добър да е денят ви и успех с режима!
***Sunshine***, защо с лимец при Хашимото? Аз съм на синтетичен хормон и продължавам да го взимам.
Да ви споделя как стартирах. Понеже не закусвам сутрин, реших да хапна само житце и да оставя ябълките и орехите за следващите хранения. Хапвам житцето, малко ми е трудно и доста бавно, на дъвчица става, така ли е и при вас?

Стартирах с лимец по съвет на една жена с хашимото .
Лимецът има 2% глутен ,а житото има висок процент.НЕ ЗНАМ МОЖЕ И ДА ГРЕША
за първи път ми е Sad посъветвайте ме
Виж целия пост
# 18
Добър да е денят ви и успех с режима!
***Sunshine***, защо с лимец при Хашимото? Аз съм на синтетичен хормон и продължавам да го взимам.
Да ви споделя как стартирах. Понеже не закусвам сутрин, реших да хапна само житце и да оставя ябълките и орехите за следващите хранения. Хапвам житцето, малко ми е трудно и доста бавно, на дъвчица става, така ли е и при вас?

Стартирах с лимец по съвет на една жена с хашимото .
Лимецът има 2% глутен ,а житото има висок процент.НЕ ЗНАМ МОЖЕ И ДА ГРЕША
за първи път ми е Sad посъветвайте ме
И аз се включвам за пръв път, но не прочетох житото да има противопоказания. Пия еутирокс и ще го пия по време на режима.
Виж целия пост
# 19
Успех на всички и от мен и прекрасно настроение!
Чувствам се чудесно дано така да е през всички дни Simple Smile
Виж целия пост
# 20
Започнах днес. За сега само ябълка съм яла, че нямах време, но след малко ще започна и житото. Но пък изпих доста вода и чай и като гледам ефекта от тях явно имам доста задържани течности, въпреки че уж ям безсолно.

Успешен режим и хубав ден на всички!  Hug
Виж целия пост
# 21
Тази сутрин започнах с топла вода и лимец.  Това намерих на пазара. Ядох орехи. Ябълка на обяд.
Виж целия пост
# 22
Успех и от мен.........
Аз също стартирах, надявам се да стигна до края тази година.
Житувам за 4 или 5 път, но миналата година не устисках до край. Разболях се и не завърших.
Тази година съм твърдо убедена, че ще е положителна....... Simple Smile
Виж целия пост
# 23
Хапвам житцето, малко ми е трудно и доста бавно, на дъвчица става, така ли е и при вас?
Аз обичам по-меко жито и го държа малко повече, т.е. по-голям кълн. По-лесно го дъвча и ми е по-приятно. Опитвам ако не ми е добре на твърдост, го държа още малко.
Виж целия пост
# 24
Определено лимецът (който пробвам за пръв път в цял вид) ми харесва повече от житото. По-мек е и по-вкусен.
Пак да питам, че не получих отговор - вие с каква вода киснете житото? Чешмяна, преварена, бутилирана.... ?  newsm78
Виж целия пост
# 25
И аз при вас Simple Smile Успех на всички.
Аз ще продължа дотогава, докогато се чувствам добре. Но ми е изключително важно да се пречистя, защото през последните 5 месеца поех повече токсини, отколкото за последните десет години...
Понеже не успях да си намеря пшеница, започнах с лимец, но вчера се сетих за "Слънце и луна" и оттам си взех насипна пшеница, така че от утре съм си с нея. Много повече обичам нейния вкус, а съм забелязала и че по-добре пречиства червата и цялостно организма.
Хапвам житото разбъркано с много малко мед. Изцеждам си лимон за деня и го пия с топла вода. Най-трудно ми е да ям орехите, защото това ми е най-малко любимата ядка. Ябълките също не са ми безкрайно любими. Но като цяло, целият режим го обожавам.

savina_33 , аз накисвам в топла, чешмяна вода, в глинен съд (гювече за готвене Simple Smile )
Виж целия пост
# 26
И аз днес започнах с лимец.
Успех на всички!

Виж целия пост
# 27
savina_33 , аз накисвам в топла, чешмяна вода, в глинен съд (гювече за готвене Simple Smile )
+1 , моята дори не е топла.
Виж целия пост
# 28
Аз със студена накисвам. Първата доза я накиснах с преварена чешмяна, втората с обикновена чешмяна, че нямах време. Ама четох някъде (но вече не помня къде), че не трябвало с чешмяна заради хлора. Но и с минерална не било добре. Освен да си купя изворна.  newsm78
Въпреки, че в работата (което ми е основния прием на вода) пия минерална (което също не било добре, заради високото съдържание на соли). Но тук няма друга, чешмяната е много гадна и не става за пиене, а не ми се мъкнат шишета всеки ден.
Виж целия пост
# 29
Хапвам житцето, малко ми е трудно и доста бавно, на дъвчица става, така ли е и при вас?
Аз обичам по-меко жито и го държа малко повече, т.е. по-голям кълн. По-лесно го дъвча и ми е по-приятно. Опитвам ако не ми е добре на твърдост, го държа още малко.
Благодаря, ще опитам и така.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия