Слоукукър – мнения, рецепти – втора тема

  • 91 580
  • 760
# 495
Един джолан готвен цяла нощ в крока и след това за десетина минути във фурната.
Виж целия пост
# 496
Ето го и моето джоланче, в крока за 4 часа и после във фурната с картофки да се запече!
Виж целия пост
# 497
Аз също съм с лидълско уредче и съм доста доволна. Моето е сивичко и много добре работи.
Виж целия пост
# 498
Как да сготвя телешки кокали с картофи и зелен боб? Има ли шанс да стане без да изсъхне месото и колко вода да добавя? Мисля си картофите да са най-отдолу?
Виж целия пост
# 499
Пълен провал. Готвих 2 кг цяло парче св.врат без кост в слоу кукъра бавно за 8ч и изсъхна. А мислех, че врат не може да се сбърка Disappointed
Виж целия пост
# 500
За да не изсъхва можеш да запечаташ на тиган преди това или да завиеш парчето във фолио. Ще се научиш, трябва ти време:)
Виж целия пост
# 501
Моите ребра Станаха супер - ред картофи с масло, ребрата отгоре с черен пипер, после зеления боб от буркан - без водата, със сол консервиран. Само колкото с лъжицата пресипнах. За първи път не сложих никаква вода, обикновено с картофи се притеснявам, но боба си пусна и не бяха потъмнели.
Виж целия пост
# 502
Може ли да се адаптира тази рецепта за слоу кукър и ако да - как? Simple Smile Правила съм я на фурна, в гювеч, но гювечът сдаде багажа и сега нямам в какво да я правя, а я обожаваме вкъщи.
Виж целия пост
# 503
Аз не бих сложила доматите в началото, придобиват странен вкус. А картофите бих добавила в началото. Иначе ми се вижда подходяща.
Виж целия пост
# 504
След като няма друг сос, освен доматения, дали картофите няма да почернеят толкова време, покрити само от месото отгоре? В рецептата има вода, но при слоу кукъра няма такова изпарение и знам, че количеството ще си остане почти същото, така че тук май няма нужда от вода?
Иначе подготовката си е стандартна, както си е за фурната, нали?
Виж целия пост
# 505
Върху пълнежа е добре да сложиш фолио, за да се задуши добре и да предпазиш картофите от посивяване.
Виж целия пост
# 506
Аз слагам вода и става по-скоро като телешко варено.
Виж целия пост
# 507
Значи слагам картофите, моркова, месото и отгоре фолио? Или слагам фолиото директно под капака?
Виж целия пост
# 508
Първото.
Виж целия пост
# 509

има и големи пликове за печене, които са много удобни.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия