Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

КАНАДСКА лятна тема - 60

  • 39 919
  • 274
# 270
Ние ударихме на камък днес. Отидохме, но като видя децата (основно момиченца) се притесни нещо и ме задърпа да си ходим. Реших, че насила няма смисъл и си тръгнахме. Явно няма да е тази година.


Доведи го на коледното тържество после може да е по-навит.

Ние си направихме филиал на българското училище в Ил Перо и децата ходят там - големия сега ще е пети клас, а малкия стартира първи- аз съм много доволна от възможността и от резултатите. За тържествата ходим в църквата.

Честито за смяната на работата - като трябва да се работи поне да е приятно.
Виж целия пост
# 271
Забелязали ли сте, че по занимания, свързани в България, се записват предимно момичета? Или само на мен така ми се струва?
Виж целия пост
# 272
Забелязали ли сте, че по занимания, свързани в България, се записват предимно момичета? Или само на мен така ми се струва?

То си зависи и как ще мотивираш детето - аз моите ги мотивирам с ходенето в бг - ако не учиш български не можеш да общуваш - защо да те водя до там Simple Smile
В нашия клас на българското училище първите три години бяха повече момичетата миналата година и тази са повече момчетата.
На народни танци например няма как и в бг да видиш повече момчета отколкото момичета в групите.
Виж целия пост
# 273
Честита нова работа, кака Дора!

Ще ми се да ходи на БГ у-ще с други деца, но в нашата провинция няма такова. Та ние сме около 30ина семейства общо та няма кой да се занимава да прави у-ще Sad

Виж целия пост
# 274
Момичета, най-накрая имам личен лекар и първото,което направих беше да питам трябва ли да подновявам някакви ваксини. Оказа се, че ДТК дифтерит-тетанус-коклюш се подновява на всеки десет години. Просто за инфо.
Сестрата беше българка отраснала тук, много забавно си говорихме😀
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия