Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ЧЕТВЪРТИ клас - 1ва тема

  • 69 964
  • 762
# 690
Честита Нова Година! Бъдете здрави и щастливи!
Поздравления за всички деца, класирали се за Областния кръг. Аз не мога да проверя моя син какви ги е свършил, защото не намирам правилния линк. Помощ?
Виж целия пост
# 691
Честита Нова Година! Бъдете здрави и щастливи!
Поздравления за всички деца, класирали се за Областния кръг. Аз не мога да проверя моя син какви ги е свършил, защото не намирам правилния линк. Помощ?

В интернет и аз нищо не намерих. И сега пак проверих, и пак не намирам. От училището му дадоха протокол с резултата.
Виж целия пост
# 692
Мерси за отговора. Ще го питам моя син дали не са му дали нещо и на него, той обича да неглижира такива неща.
Виж целия пост
# 693
За много години и от мен! Аз също съм в неведение за олимпиадата. Госпожата им казала, че имало резултати на сайта на МГ, даже тя ги видяла... Само че там са само резултатите на техните ученици. какво е гледала не знам. За протокол сега чувам.
Виж целия пост
# 694
Светли, длъжни са да им кажат в училище. Звънни на класната, тя трябва да знае. В сайта на МГ има резултати само на техните ученици и то от миналата учебна година. При нас също не са ги обявили на страницата на училището, но класната се обади да ме пита дали сме съгласни да бъдат публикувани резултатите на детето. Това беше още преди ваканцията (девойката беше болна цялата седмица и затова не са пратили по нея такова запитване). Ако не бях съгласна, трябваше да ида да попълня декларация специално за отказ от публикуване.
Виж целия пост
# 695
Благодаря. Вчера най-накрая са му казали устно резултата.
Виж целия пост
# 696
Доста се чудих къде да пусна новината, защото не върви да обиколя всички теми по набори, и реших да уведомя вас и още една-две теми, пък дамите с повече деца да я разнесат по останалите теми. Simple Smile

Съгласно Предписание за провеждане на задължителни хигиенни и противоепидемични  мерки № 1/12.01.2018 г. на РЗИ - Перник учебните занятия в училищата на територията на област Перник няма да се провеждат на 15.01.2018 г., 16.01.2018 г. и 17.01.2018 г.

Източник
Виж целия пост
# 697
За Перник, хубаво, а за Сф дали ще има? Детето твърди, че почти няма отсъстващи /2-3/, но половината кихали и кашляли в клас.
Освен това класната записала 7-8 деца за някакво състезание Знам и мога в събота, което било върху всички изучавани предмети, включително и моята девойка. Тя не гори от желание и няма да се подготвя допълнително, че няма време. Даже прави уговорки да не ходи, но госпожата държала да отидат. Някой знае ли подробности за въпросното?
Виж целия пост
# 698
Ми това е един вид - олимпиада само за 4 клас,
http://ruo-sofia-grad.com/%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D … D1%80%D1%81%D0%B8
в момента най- отгоре.
Тук има теми от предни години
http://www.danybon.com/obrazovanie/znam-i-moga-2017/
Моят се е записал, щото тази година е първа писта на състезания.
Не мисля, че с нещо ще се натовари, като отиде.
Днес това изрових, но от работа нямам достъп до много сайтове.
Виж целия пост
# 699
И моят ще ходи, даже бях разпечатила от предишни години да се упражнява. Много се е размързеливил обаче...мрънка ...много му били трудни задачите, а като седна и ги реши всичките..."искам с теб, мамо"... винаги съм бягала от това учене с детето, аз урока вместо него няма да му чета Sad
Виж целия пост
# 700
Благодаря ви, момичета! Моята заплеска се сети да каже вчера вечерта и предвид програмата през седмицата и да разпечатам, няма шанс да ги гледа тези задачи, така че ако отиде, ще е просто за опит.
Виж целия пост
# 701
Хм, моят ми спомена нещо, че се е записал за някакво състезание, но покрай седмокласничката хич и не му обръщам внимание, та леко проспах инфото. Може и за това да е. newsm78
Виж целия пост
# 702
Интересно ми се видя, всяка година има някаква тема и на база на нея са развити повечето въпроси. Има лека математика, кръстословица, въпроси със свободни отговори и такива, в които трябва да се вкара и малко мисъл и логика.
Виж целия пост
# 703
И моето дете се е записало. От неговия клас ще са 12 деца. Спомена, че се е записал за още няколко състезания, но честно казано инфото за тях ми мина по магистралния път между двете уши.Flushed
Иска да кандидатства в ПМГ, с лекота успя да се класира за областния кръг, но имам съмнения как ще се справи. Малко се ослушва с решаването на задачи, помагам, когато има проблем, но честно казано някои задачи и на мен са ми  трудни. Вчера се борихме с ей тази задача
Да се реши цифровия ребус abcd*a=eeeed, в който еднаквите букви отговарят на еднакви цифри, а на различните отговарят различни цифри.
В училище почти не са помирисвали такива задачи, тази година всеки вторник ходи с други деца при госпожата на съседния клас. Сформирала е група от всички  4-ти класове по проект и решават състезателни задачи, но определено не е достатъчно. Трябва да търся и друг вариант, ходенето на школа за сега не е опция, но май трябва да го запиша на индивидуални уроци.
Виж целия пост
# 704
Даа, в Перник сме грипна ваканция до утре включително. Надявам се да не я удължат, че като се сетя за миналата година, дето децата изкараха ваканция от 22.12. до 22.01., леко ме втриса - то не беше студ, то не беше грип  ooooh!
И Калоян май ще ходи на "Знам и мога". Спомена и за някакво състезание на 31.01, но забравих какво беше - май "Аз и числата"  newsm78
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия