Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

32-ро училище - мнение за преподавател за I-ви клас за учебната 2018/2019

  • 3 623
  • 13
Здравейте,
Малко отраничко, но моля за мнение за госпожите, които през учебната 2017/2018г. ще изведат четвърти клас в 32 СОУ и съответно ще поемат първолаците през учебната 2018/2019г.

Интересуват ме всякакви мнения, както положителни, така и отрицателни, по отношение на дисциплината, мотивация на децата, събуждане на интерес към материята, към езика, за госпожите по езици, контакта с децата, родителите и обратната връзка, при евентуален проблем или пък добри резултати.

Моля и за информация кои госпожи преподават по езици и кои езици, както и мнения и за тях, ако може.

Предварително благодаря!
Виж целия пост
# 1
Синът ми е тази година 4-ти клас при г-жа Николова. Аз съм доволна. Догодина ще се опитам да запиша и дъщеря ми при нея.
Има контрол, има обратна връзка, в случай на проблем е винаги насреща.
Виж целия пост
# 2
Здравейте! Много ще се радвам да споделите малко повече за г-жа Николова. Държи ли на дисциплината,
дава ли домашни, има ли отношение към децата, за обратната връзка? Всичко, което се сетите би ми било от полза. Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 3
Galactic Voyager,

Случайно да имате идея каква паралелка ще поеме г-жа Николова, имам предвид с какви езици? И имате ли представа кога става ясна тази информация?
Предварително благодаря!
Виж целия пост
# 4
Galactic Voyager,

Случайно да имате идея каква паралелка ще поеме г-жа Николова, имам предвид с какви езици? И имате ли представа кога става ясна тази информация?
Предварително благодаря!
Води с английски. Самата тя води и допълнителни занимания по езика.
Сега учат задължително само руски и английски. Ние нямахме избор на езици. Лично за мен така е добре.
Виж целия пост
# 5
Здравейте!
Обмисляме  преместване в 32-ро училище.Синът ни е в първи клас,  евентуално 2 клас ще е във 32-ро. Може ли някой да се включи с мнение за учителките, които в момента преподават на децата в първи клас и най- вече за 1ж клас.Много ще съм благодарна за всякаква информация, тъй като нямаме познати , които  да попитаме.
Предварително благодаря!
Виж целия пост
# 6
Наше съседче е именно в І ж, това е паралелка с втори чужд език - руски, води я госпожа Павлина Светлозарова. За момента знам от майката, че са много доволни, госпожата е строга и държи на дисциплината, освен това останах доста учудена, че са по-малко деца, само 21 в клас, на фона на това, че в класовете от набора на дъщеря ми са по 27-28.
Виж целия пост
# 7
Благодаря:) Може би броя на децата е заради руския, вероятно повечето предпочитат друг език.
Виж целия пост
# 8
Здравейте, синът ми е 4ти клас, но още във втори клас се наложи да го преместя от 32ро училище. Изобщо не съжалявам! Беше при г-жа Павлова, която е добър преподавател, но отношението към деца и родители е доста студено. Нейни са думите " аз съм преподавател, какво правят учениците в междучасието не ме интересува". Говоря за системен психически и физически тормоз от 4-5 деца върху останалите. Но това се оказа капка в море от незачитане на желанията, нуждите и въобще съществуването на отделни индивиди било то деца или техните родители.
Пример: Синът ми на 7 г. се сблъсква с друго дете и пада на двора в час по физическо. Със силна болка в главата, моли г- жата по физическо за помощ, но е изпратен на пейката. Прилошава му и тръгва нанякъде. Майка ми стои отвън да го вземе, тъй като е последен час. През оградата  вижда дете, което залита и пада и пак става..., познава го и влита в двора. Поема го, но той вече не говори, повръща и е неадекватен. На ръце го вкарва в класната стая, звъни ми и аз й казвам да потърси класната и лекар (плащахме за такъв), а аз тръгвам към тях. Павлова преподавала в съседна стая английски и отговорът бил "Като приключи часът ще дойда".
След 10 мин се видяхме в Пирогов, където изживях най-големия си страх.  Детето ми лежеше безжизнено, не можеше да погледне дори, не говореше ... и се установи, че  е със средно комоцио.
Оказа се, че учителката по физ. не знаеше, че едно дете си е тръгнало и й липсва. Разбра го от мен на др. ден. Обвини децата и родителите в разхайтеност и тн. Прати ни в частно училище, обяви ме за безотговорна, тъй като не съм си взела аз детето и още куп гадости. Всичко се случва пред зам. дир. и при факта, че аз се извиних, че съм там, но лекарите искаха да разберат точно как се е ударил. Аз се разплаках, защото в този момент мислех само за малчо, а тази гад каза, че ще поиска наказание, че си е тръгнал от час. После на мъжа ми обясняваше как ми се извинявала, а когато казах, че имам запис, започна да умолява да не подаваме жалба.
Има и още много, но ... не искам да се връщам. Само да вметна, че синът ми е отличник и 32ро и сега.
Виж целия пост
# 9
Синът ми е 4-ти клас. Отличник - не че има голямо значение за описаната случка.
В час по физическо, при игра на футбол го ритнаха в устата. Веднага се свързаха с нас. Предоставиха ми и застраховката, която децата имат, за да ми възстановят разходите по стамотолог.
Когато не се е чувствал добре - класната се е свързвала с мен. Винаги.
Виж целия пост
# 10
Да, това е заради нашия случай. От Министерството на образованието им направиха проверка и една от забележките беше, че не спазват координацията при инциденти.
Радвам се, че са се променили нещата. Така ни уверяваха от Министерсво, инспекторат и 32, но им нямам доверие.
Дори само една майка да не изживее този ад , си струва!
Виж целия пост
# 11
Не знам кога е била вашата случка. Аз коментирам последните 4 години.
Виж целия пост
# 12
Това не е случка!!!, а лош инцидент заради липса на организация в час с още по лоша реакция. За втори път го омаловажавате в коментарите си! Има значение дали е отличник, защото и класната му бе извикана да потвърди, че е добро и умно дете, след като искаха да прехвърлят вината на него ( на 7 г.)Дала съм по-горе факти  - преди 2.5 г.
Явно сте попаднали на отговорни учители. Вашата историйка не изключва нашия инцидент и не виждам защо спорите. Нима има родител, който ще си премести детето от уж елитното 32ро след една случка?

Виж целия пост
# 13
Инцидент се случи и с моето дете и аз просто разказах моя случай. Нищо не омаложавам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия