Паниран кашкавал

  • 107 319
  • 35
Здравейте,
помагайте моля как да направя паниран кашкавал,без да ми се разтече .Омръзма ми да го събирам от тигана,а така ми се е приял.Дайте идея как
Виж целия пост
# 1
В едно от предаванията на Иван Звездев той каза как го прави: Нарязва парчетата за паниране и ги слага за един час във фризера. После си е стандартно пане - яйце, брашно, яйце и пържиш. Той няма време да се размрази а само омеква, докато се опържи.
Вече повече от година действам така и няма грешка.
Ама преди това... ooooh!- повечето беше в тигана, а не по чиниите Joy
Виж целия пост
# 2
аз подбирам по-твърд кашкавал, дори понякога прилича на "гумен" като го купувам Embarassed

ДЕ ВАня, мерси за това с фризера - чак сега разбирам защо майка ми ми е казвала кашкавала да се държи до последно в хладилника.
Виж целия пост
# 3
Зависи и от кашкавала, ако е по-твърд има по-голям шанс да не се разтече в тигана.
Виж целия пост
# 4
Аз не го слагам във фризера, но го кисна 15 минути в ледена вода с няколко капки оцет вътре. Пържа в повечко и силно сгорещена мазнина. НЕ БОДА С ВИЛИЦА при обръщането - помагам си с шпатула. Панировката ми е бира яйце и брашно до гъста каша. Овалвам кашкавала в брашно, мятам в тази смес и накрая пускам в галета.
Виж целия пост
# 5
майка ми ме светна на тази хитрост с фризера наскоро- наистина става чудесен кашкавал-пане
Виж целия пост
# 6
И аз от години използвам фризера при панирането на кашкавал.  Peace
Виж целия пост
# 7
евалата на форума-такива простички, но ефикасни нещица имало!
още утре мятам тиганчето, а покрай футболните страсти бирата е в повече и ще пробвам панировката на Люлуто Mr. Green
Виж целия пост
# 8
А във фритюрник става ли? Не че имам , но във вторник гсотите ще си идват с гритюрника (заради мача и пържените картоШки Laughing) та си мисля дали няма да мога да се възползвам и за моето любимо казакавалче? baby_neutral
Виж целия пост
# 9
Лелями работеше в един ресторант и съм я виждала , че първо го мокреше добре под струята на чешмата със студена вода.
Овалва в брашно , яйце , галета , яйце , галета и пуска във врящото олио да порозовее .
Виж целия пост
# 10
Нарязва парчетата за паниране и ги слага за един час във фризера. После си е стандартно пане - яйце, брашно, яйце и пържиш. Той няма време да се размрази а само омеква, докато се опържи.

Ехей, браво! Ще пробвам и ако стане, имаш голянмо МЕРСИ от моя съпруг, който много оби4а кашкавал пане, но не е слу4ил на майсторка  Embarassed Mr. Green
Виж целия пост
# 11
Значи не съм била единствената напълно отчаяна след неуспешни опити отпреди няколко години. Майка ми и без фризер може да мине, ама нейната ръка е друго нещо. Но този номер с фризера звучи обещаващо и  демократично. Благодарности!
Виж целия пост
# 12
А във фритюрник става ли? Не че имам , но във вторник гсотите ще си идват с гритюрника (заради мача и пържените картоШки Laughing) та си мисля дали няма да мога да се възползвам и за моето любимо казакавалче? baby_neutral

Да става:) Много хубави мезенца са. За сватбата на брат ми бях направила кашкавалени хапки и ги изпърих във фритюрник, защото не ми се занимаваше иначе. Станаха супер и нямаше опасност да ги продупча при обръщането и да изтече разтопения кашкавал.
Виж целия пост
# 13
И аз от години използвам фризера при панирането на кашкавал.  Peace
Peace и аз така!
Виж целия пост
# 14
Има една панировка за сиренца и кашкавалчета на Анжел - страхотна е! Пробвайте я. И с Патфри става също, и тя е хубава.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия