Панирани домати

  • 6 844
  • 13
Предлагам една от любимите ми рецепти която не е много популярна и се надявам да бъда полезна

По-големи(може и по-малки) домати се режат на филийки(около 1-1/2 см.) между две фиийки домати се слага една филийка сирене панират се в яйце и галета.

Да ви е вкусно Hug
Виж целия пост
# 1
Аз правя по същия начин тиквички и син патладжан, само че са предварително са леко запържени.
Скоро ще пробавме и тази рецепта с домата. И ше е по- малко "мазна" .

Мерси   bouquet Страхотна идея
Виж целия пост
# 2
И аз правя тиквички и син патладжан по тоя начин, но за да не ми стане много пърженото, ги пускам във вряла подсолена вода за малко, колкото да омекнат леко, без да се сваряват напълно и след това панирам. Вкусотийка е! Grinning
Виж целия пост
# 3
labrex , би ли споделила горе долу с каква дебелина режеш тиквичките и патладжаните? На кръгчета или на филийки? Оставяш ли ги преди това да си пуснат сок и после ги вариш или как?  Embarassed
Виж целия пост
# 4
Ще ми е трудно точно да определя дебелината, но не са съвсем тънки, за да не се разкъсат при варенето. Пак напомням, че се варят за кратко време, колкото да омекнат, не бива да се разваряват. Режа не на кръгчета, а като филийки по дължина. Ако тиквичките са по-големи, като отрежа парчето по дължина, го режа на две, да не е чак толкова дълго.  Патладжаните ги посолявам и ги оставям да си пуснат горчивото сокче. Казаха ми, че щом ги варя, не е нужно да се отцеждат, но не съм го пробвала.
Виж целия пост
# 5
Предлагам една от любимите ми рецепти която не е много популярна и се надявам да бъда полезна

По-големи(може и по-малки) домати се режат на филийки(около 1-1/2 см.) между две фиийки домати се слага една филийка сирене панират се в яйце и галета.

Да ви е вкусно Hug

Това наистина звучи интересно- би ли споделила как по- точно се задържат едно към друго сиренето и доматите, за да можеш да ги пържиш заедно- не се ли разпадат?  newsm78
Виж целия пост
# 6
Лабрекс, благодаря ти, ще го пробвам!   bouquet
Както и доматите, чакам с нетърпение разясненията на авторката, тъй като и на мен би ми било полезна точната процедура   bouquet
Виж целия пост
# 7
Предлагам една от любимите ми рецепти която не е много популярна и се надявам да бъда полезна

По-големи(може и по-малки) домати се режат на филийки(около 1-1/2 см.) между две фиийки домати се слага една филийка сирене панират се в яйце и галета.

Да ви е вкусно Hug

Това наистина звучи интересно- би ли споделила как по- точно се задържат едно към друго сиренето и доматите, за да можеш да ги пържиш заедно- не се ли разпадат?  newsm78

да и аз това искам да разбера
Виж целия пост
# 8
Звучи доста вкусно. Утре задължително ще пробвам  и ще кажа какво е станало  bouquet
Виж целия пост
# 9
И двете рецепти са ми много интересни панираните домати и патладжани (или тиквички) аз много обичам и трите продукта и сега се чудя кое да си направя за довечера но непременно ще ги пробвам...
благодаря и аз за рецептите  bouquet
Виж целия пост
# 10
Зелените домати също стават много хубави по този начин. Дори и само оваляни в брашно и изпържени, пак са вкусни. Върви им заливка от кисело мляко и чесън Peace
Виж целия пост
# 11
И аз се интересувам как се задържат сиренето с резенчетата домати.
Виж целия пост
# 12
При тиквичките и патладжана няма проблем, сиренето се задържа. Е, като обръщаш при панирането, го правиш внимателно и си помагаш с още една вилица или лопатка. А при червените домати ................не знам  newsm78. Може би някой ще обясни!?
Виж целия пост
# 13
Съжалявам за закъснението с отговора но не очаквах такъв интерес
Наистина трябва да се обръщат внимателно но не се разпадат незнам може би яицето е причината като се запържи малко отвън
Да ви е вкусно   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия