Питане за едни рулца от пилешки гърди.

  • 1 017
  • 3
Довечера ще имам гости и реших да направя рула от гърдите с кашкавал. Ще ги овалям в брашно после в яйца а накрая в галета.
Има обаче едно нещо, което ми е не ясно. Преди да ги изпържа дали трябва да ги завържа да не се разпаднат по време на пърженето? Прочетох някой такива рецепти в книгата на бг-мамма но никъде не видях да пише дали трябва да се връзват.
Виж целия пост
# 1
Koгато са добре начукани и тънки-не е нужно набождане със шиш или връзване. За всеки случай ако искаш намажи краищата /там където завършва рулцето/ с разбит белтък и после спокойно панирай.
Виж целия пост
# 2
ако е достатъчно голямо пилешкото филе и се загъне добре рулото, няма нужда от връзване - като го потапяш и овалваш, само ще си стои така.  Ако все пак те притеснява, мушни му два броя клечки, че се махат по-лесно. Или пък вържи за всеки случай.
Но ако са ти  малки пържолките и заради плънката трудно си го завила рулото, направо го завързвай от двата края.  Други въпроси  Laughing

май се повтарям, ама  Hug
Виж целия пост
# 3
Ей, момичета БЛАГОДАРЯ! Тук винаги получавам адекватни съвети и то навреме!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия