Марината за агнешко

  • 15 451
  • 5
 Thinking
Утре ще се вихря в кухнята LaughingИмам страхотни агнешки котлети и приемам съвети как да ги мариновам Hug
Чакам много скъпи за мен гости и ми се иска да е нещо специално.
Благодаря ви предварително за съветите  bouquet
Виж целия пост
# 1
Бяло вино+ червен пипер+ джоджен+ олио/1- 2 лъжици/.Пак зависи какво ще ги правиш след това. Другата марината е кисело мляко+ вода=айрян с пресен лук и пак джоджен-ако се приготвят под капак задушени, спокойно може да долееш от нея .
Виж целия пост
# 2
Ами смятам да ги метна на скарата или пък да ги запека във фурна Thinking
Благодаря ти   bouquet
Виж целия пост
# 3
Ами смятам да ги метна на скарата или пък да ги запека във фурна Thinking
Благодаря ти   bouquet
Е,  значи първата ще ти свърши идеална работа, нека постои месото поне 2-3 часа.
Виж целия пост
# 4
-зехтин (може и олио)
-оцет (по възможност балсамик)
-счукан чесън
-джоджен
-сол
-червен пипер
-черен пипер

Смесва се всичко, разбърква се добре и се мажат пържолите с четчица- престояват няколко часа и после се пекат.
Виж целия пост
# 5
   Понеже ненавиждам джоджена, а и агнешкото до скоро  Mr. Green, да си кажа аз каква марината си измислих преди време и така проядох това месо  Mr. Green: бяло вино+девисил+лимони на парченца+сол, червен пипер, черен пипер и малко олио! Приготвям месото от сутринта и до момента на приготвянето / за вечеря стои в хладилника с маринатата!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия