Дайте идеи за пил.бутчета във фолио!

  • 2 881
  • 6
Някой знае ли как се приготвят пилешки бутчета увити по отделно във фолио!  ThinkingДругата седмица ще имаме гости и моя мъж ми даде такава идея, но аз не знам как се приготвя такова нещо  Crossing Arms
Ще ви бъда много благодарна  bouquet
Виж целия пост
# 1
Първи вариант - да им свалиш кожата, да ги напълниш с ориз, гъби и месо от бутчето и тогава завиваш във фолио и печеш.

а втори - само си ги марлиноваш малко и завиваш, като можеш да добавиш и гъби при тях.
Виж целия пост
# 2
Азги правя така:
6 бутчета,
100 гр.масло,
3 моркова,
2 глави лук,
1 бяла ряпа, 
черен пипер,
сол на вкус,
фолио за печене

Рендосваме морковите и ряпата,лука режем на ситно.
Разтопяваме маслото и с него намазваме бутчетата и от двете страни.Намазваме ги и с кетчуп,посоляваме със сол и черен пипер.
Режем 6 големи квадрати фолио и върху всеки поставяме бутче и отгоре от смесените зеленчуци,така,че да се покрие бутчето.
Завиваме фолиото,така,че по време на печене да не изтече мазнината.
Нареждаме пакетчетата в тавичка и печем в предварително загрята фурна 30 минути.


Виж целия пост
# 3
Първи вариант - да им свалиш кожата, да ги напълниш с ориз, гъби и месо от бутчето и тогава завиваш във фолио и печеш.

а втори - само си ги марлиноваш малко и завиваш, като можеш да добавиш и гъби при тях.

А маринатата как се прави newsm78
Виж целия пост
# 4

А маринатата как се прави newsm78

примерно: соев сос, твърд алкохол, подправки - черен пипер, розмарин, салвия, мащерка - нещо от тези, лимонов сок, може и горчица, кетчуп, мед - последните две ако обичате леко сладникаво. Стандартно - на последните 3 не наблягай.
друг пример: в прясно или в кисело мляко ги накисваш.

Виж целия пост
# 5
Много ви балагодаря. Ще изпробвам рецептите.  chef
  bouquet  bouquet  bouquet
Виж целия пост
# 6
 Може да ги обезкостиш и вътре да сложиш гъби, кисели краставички, кашкавал. Пробвала съм и с пилешки дробчета в тая смес, но става по-сухо.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия