Руло "Стефани"/как точно

  • 4 069
  • 8
Някой по-вещ от мен би ли ми казал как точно се приготвя руло "Стефани"?  Laughing Интересува ме най-вече момента с оформянето на самото руло.
Благодаря предварително  Grinning
Виж целия пост
# 1
Аз го слагам вурху фолио или наелон и го навивам  Peace
Тук има различни варианти!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=131551.0
Виж целия пост
# 2
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=131551.0  Simple Smile
Разстилам го върху фолио, слагам плънката, навивам и прехвърлям в намазнена тавичка.   Simple Smile
Виж целия пост
# 3
Направо Лайлонец си ползвам и туй то.  Laughing

После си ги изпирам и си го проскам  Mr. Green
Виж целия пост
# 4
Нещо съм склеротилара...чак сега се сетих всъщност как го правех преди.
Не върху фолио, ами върху мокра кърпа растилах каймата  Laughing Така не залепва за филиото и без проблем се навива  Simple Smile
Виж целия пост
# 5
Аз не използвам нито мокра кърпа, нито фолио... Разтилам каймата направо в плакето, после нареждам плънката по средата, оформям ролото и мажа с белтък, за да не се разкапе...  Peace
Виж целия пост
# 6
И аз оформям направо в тавата, в която ще пека. До сега не съм имала проблеми и не ми се е пукало при печенето, само че никога нме използвам готова кайма, а си купувам месо, което ми мелят в магазина
Виж целия пост
# 7
Разстилам каймата върху навлажнен тензух, поставяш плънката и после с помощта на плата завиваш.
Виж целия пост
# 8
Разстилам месото върху найлон от домакинско руло, който постилам върху тавата. Така не се налага да го прехвърлям, а само го оформям  и изтъркалям.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия