Как се разрежда оризова каша с Фризовом?

  • 622
  • 5
Четох и не разбрах нещо, всички, които разреждат пюрета или каши с АМ го правят с обикновенно АМ, ако аз трябва да разреждам с тази боза Фризовом как да го правя - то е толкова гъсто Confused
Виж целия пост
# 1
 Предполагам става дума за безмлечна каша.
Приготвяш си необходимото количество Фризовом и към него добавяш сухото вещество на кашата. Ако ти се струва, че ще стане много гъста консистенцията може да сложиш по-малко каша.
Виж целия пост
# 2
Аз винаги я правих по обратният начин на Руби.Към сухото вещество добавях млякото, като слагах необходимото количество за възръстта каша.На око преценявах дали е достатъчна рядка за консумация консистенция.
Виж целия пост
# 3
Предполагам става дума за безмлечна каша.
Приготвяш си необходимото количество Фризовом и към него добавяш сухото вещество на кашата. Ако ти се струва, че ще стане много гъста консистенцията може да сложиш по-малко каша.
Точно така правех и аз Peace.
Виж целия пост
# 4
И аз разреждам с Фризовом,но го правя с по-малко количество мляко.Например:на 150 мл. вода слагаш 3-4 лъжици.А най-добре си взимаш млечна каша и разреждаш само с вода.Аз ползвам на Милупа и си е супер.
Виж целия пост
# 5
Аз ползвах само млечни каши! Rolling Eyes
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия